Pres de Gand Auxerrois is een frisse en fruitige witte wijn gemaakt van het druivenras Auxerrois. Dit druivenras is vooral gekend als een van de druiven die gebruikt worden voor het maken van de welgekende Crémant d’Alsace. Wijn enkel op basis van Auxerrois komt weinig voor en dat maakt deze Pres de Gand nog zo speciaal. Het is een heerlijke wijn om als aperitief te drinken of bij een zomerse salade. Hij heeft wat meer body dan de Pinot blanc waarmee hij sterk verwant is.
Meer over Wijndomein Pres de Gand | Meer producten uit Herzele
Deze rode wijn van Landgoed Dorrebeek is een krachtige wijn met een prachtige dieprode kleur. Hij wordt gemaakt van de druivenrassen Regent en Pinotin en heeft 18 maanden lang op eikenvaten gerijpt, waardoor je de kruiden en de eik goed ruikt en smaakt. Hij smaakt perfect bij een stukje vlees en is dan ook de ideale wijn voor bij de BBQ.
Meer over Landgoed Dorrebeek | Meer producten uit Brakel
Honingmosterd is een zeer milde mosterd die zelfs de niet-mosterd-liefhebber zal smaken. De honing maakt hem lekker zoet en ideaal voor marinades, sauzen en dressings. De honing in de mosterd werd met de grootste zorg geoogst door de Gemeldorpse imkers Christian & Ronny en wordt ook gebruikt voor het brouwen van de bieren van Brouwerij Gemeldorp.
Meer over Brouwerij Gemeldorp | Meer producten uit Lierde
De walnoten rub van Kattekwaad is een mengsel van gedroogde kruiden, specerijen en notenschilfers om je vlees mee op smaak te brengen. Om de rub goed zijn werk te laten doen, laat je het vlees na inwrijven met de rub, best nog een uurtje in de koelkast rusten voordat je het vlees bakt. Het zout en de kruiden kunnen dan goed in het vlees trekken en dan krijg je het mooiste en lekkerste resultaat. Je kan deze walnoten rub ook mengen met wat mayonaise, een beetje laten trekken en zo krijg je een bijpassend sausje voor op de salade.
Meer over Kattekwaad Artisanale Lekkernijen | Meer producten uit Herzele
Wholly peat is een mild pikante barbecuesaus met een stevig rokerig karakter. Deze unieke smaak dankt hij aan de toevoeging van Laphrroaig Select Scotch single malt Whisky, een peated ofwel geturfde whisky en gerookt paprikapoeder. De basis bestaat uit chilipepers en gekruide tomatenpasta. Heel lekker bij gegrild vlees!
Meer over Saki's Hot Sauce | Meer producten uit Maarkedal