Producten Chocoladefestijn Geschenkpakket Chocoladefestijn Geschenkpakket Chocoladefestijn
Producten Chocoladefestijn Geschenkpakket Chocoladefestijn Geschenkpakket Chocoladefestijn
Chocoladefestijn
0 Review | Review toevoegen
Voor de echte chocoholic: artisanale chocolade, geurende koffie en heerlijke chocolade-advocaat

Bezorgkosten (afhaling is gratis)

€ 6,50

Bezorg-/afhaaltermijn

2 dagen

€ 53,50 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Au Château Chocolat Botertruffels (200g)

De botertruffels van Au Château Chocolat zijn er in twee versies: omhuld met witte chocoladeschilfertjes en de klassieker met melkchocoladeschilfertjes. De boterroom werd door Charlotte zelf gemaakt met hoeveboter uit het nabijgelegen Horebeke. Elke truffel wordt met de hand omhuld met chocolade en liefde. Een topklassieker die altijd smaakt! Afhankelijk van de voorraad bevat het pakket de witte truffels of de melkchocolade truffels.
Meer over Au Château Chocolat | Meer producten uit Maarkedal

Au Château Chocolat pralines (200g)

Charlotte is de trotse eigenaresse van wellicht het allerkleinste winkeltje in Maarkedal en omstreken: Au Chateau Chocolat. In haar kasteeltje maakt ze met heel veel liefde en passie chocoladeproducten, ijs, koekjes, gebak en patisserie. Chocolade heeft Charlotte altijd op één of andere manier geïntrigeerd. Van kinds af aan had ze er interesse in. Daarom startte ze begin 2019 met Au Château Chocolat en opende ze eind 2020 haar kleine, maar heerlijke winkeltje. In het pakket zit een zakje zeevruchten, muizen of likeurbollen, afhankelijk van de voorraad.
Meer over Au Château Chocolat | Meer producten uit Maarkedal

Hermes Orangettes (100g)

Wie kent ze niet, de gekonfijte sinaasappelschil omgeven door pure chocolade? Een delicatesse uit grootmoeders tijd, ideaal voor bij de koffie of voor een stiekem snoepmomentje. De orangettes van Chocolaterie Hermes werden vervaardigd met een heel dun laagje donkere chocolade rond een reepje gekonfijte sinaasappelschil, waardoor de smaak van de sinaasappel helemaal tot zijn recht komt.
Meer over Chocolaterie Hermes  |  Meer producten uit Ronse

Koffie Rosita House Blend gemalen of bonen (250g)

De Koffie Rosita House Blend is de huiskoffie van de branderij. Een allround koffie, voor elk moment van de dag. De roots van de koffie liggen in Brazilië en deze werden verrijkt met bonen uit Colombia, Guatemala en Ethiopië. Het is een origineel recept van de familie Ghys en staat garant voor een heerlijk kopje koffie.
Meer over Koffie Rosita | Meer producten uit Geraardsbergen

De Brakelhoen Advocaat met chocolade

Advocaat met chocolade van B&B De Brakelhoen is een fluweelzachte advocaat met een vleugje chocolade er in. Hiervoor werd de lekkere Belgische chocolade van Callebaut gebruikt.
Meer over B&B De Brakelhoen | Meer producten uit Brakel

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.