Ginliefhebber
Ginliefhebber
0 Reviews | Review toevoegen
Gin als aperitief én als digestief

Standaard levertijd

2-5 werkdagen

€ 60,50
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Acker & Go Gin Gybergh 42 (50cl)

Vlierbes, hyssop en jeneverbes vormen de basis voor de Gybergh 42. Ze geven de gin een fruitig en bloemig aroma dat in de nasmaak gecounterd wordt door de kruidige smaak van de hyssop. Hij is het resultaat van veel experimenteren, proeven en bijsturen. Hij komt het best tot zijn recht met een neutrale tonic, eventueel met zeste van limoen en enkele gedroogde vlierbessen als botanicals. 

Acker & Go Gin Gybergh 42 Wooded (10cl)

De Gybergh 42 Wooded werd gedurende 7 weken gelagerd op Franse eik Medium toast. De vanilline en tannine van de franse eik geven een extra dimensie aan het fruitige florale aroma en het pittig kruidig accent van de Gybergh 42 gin. Ideaal als digestief, puur of in de zomer met een klein blokje ijs.

Over de naam en verpakking van de gins is heel goed nagedacht. De vierkante fles verwijst naar de kasseien van de Muur. Gybergh verwijst dan weer naar Geraardsbergen en de Oudenberg. En tot slot is er het getal 42 en dat staat voor het alcoholpercentage van de gin en refereert naar de N42, de verbindingsweg tussen Wetteren en Geraardsbergen.

Meer over Acker & Go Distillery | Meer producten uit Geraardsbergen

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.