Koplopen - Eindeloos wandelen
Koplopen - Eindeloos wandelen
0 Reviews | Review toevoegen
Vijf ontspannende knooppuntwandelingen en heerlijke streekproducten

Bezorgkosten (afhaling is gratis)

€ 6,50

Bezorg-/afhaaltermijn

2-3 werkdagen als alle producten in voorraad zijn

€ 63,50 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Wandelbrochure Koplopen

Deze wandelgids bezorgt je eindeloos wandelplezier in de Vlaamse Ardennen. Via de 5 themawandelingen ontdek je Brakel, Kluisbergen, Maarkedal en Zwalm. Naast de wandelingen vind je in het boekje ook extra informatie, toffe tips om iets te eten of drinken en leuke adresjes om te overnachten.

Na al dat wandelen kan je terug op krachten komen met deze superlekkere streekproducten uit de omgeving van de wandelingen.


't Notenboerke Milog notenlikeur

Milog is een aperitief op basis van wijn waarin vers geplukte groene, onrijpe walnoten minstens 6 maand werden geweekt. Je kan deze notenlikeur zowel koud als op kamertemperatuur drinken en als aperitief of digestief. De noten die gebruikt worden zijn afkomstig uit de boomgaard van Steven en Krista en staan op Zwalmse en Brakelse bodem. Ze gebruiken voornamelijk de noten uit de top van de bomen, want deze kregen de meeste zon waardoor ze ook de beste smaak hebben.
Meer over 't Notenboerke | Meer producten uit Zwalm

Au Château Chocolat Botertruffels (200g)

De botertruffels van Au Château Chocolat zijn er in twee versies: omhuld met witte chocoladeschilfertjes en deze klassieker met melkchocoladeschilfertjes. De boterroom werd door Charlotte zelf gemaakt met hoeveboter uit het nabijgelegen Horebeke. Elke truffel wordt met de hand omhuld met chocolade en liefde. Een topklassieker die altijd smaakt! Afhankelijk van de voorraad bevat het pakket de witte truffels of de melkchocolade truffels.
Meer over Au Château Chocolat | Meer producten uit Maarkedal

Dorrebeek Regent-rosé 2018

Rosé van de Regent druif geeft een heerlijke zomerse fruitige, frisse wijn. Zo ook de Regent-Rosé van Landgoed Dorrebeek. In de smaak herken je rode vruchten zoals aardbeien en kersen. Ideaal als zomerwijn, maar hij past ook goed bij frisse salades.
Meer over Landgoed Dorrebeek | Meer producten uit Brakel

ESME-shop Grimaldie amber (33cl)

Grimaldie amber is uniek in zijn soort. Dit ambachtelijk bier wordt gebrouwen met 3 Belgische hopsoorten, honing en… Colli Maceratesi. Dit is een rode Italiaanse wijn die geproduceerd wordt in de provincie Macerata in de Marche-streek, een regio in het midden van Italië, aan de Adriatische zee. Het brouwproces verloopt net zoals anders, het is pas wanneer het bier klaar is, dat er 10% rode wijn wordt aan toegevoegd. De wijn geeft een volle en diepe smaak aan het bier en zorgt voor een perfecte zoet-bitter balans.
Meer over ESME-Shop  |  Meer producten uit Brakel

Fien & Dieter's Zomerhoning (250g)

Zomerhoning smaakt anders dan lentehoning en dat komt omdat de bijtjes hun stuifmeel en nectar van de planten halen die op dat moment in bloei staan. Dat zijn natuurlijk andere planten dan in de lente. Honing is eigenlijk de voedselvoorraad van de bijen voor later, als er geen bloemen meer zijn. Fien en Dieter nemen uiteraard enkel de hoeveelheid honing weg die de bijen kunnen missen om zeker de winter door te komen.
Meer over imkers Fien & Dieter  |  Meer producten uit Brakel

Notenboer Jo's notenolie (100ml)

De notenolie van Migino wordt geperst van noten uit Nederlands Limburg en nootjes afkomstig van de notenboomgaard van boer Jo. Ze worden lichtjes geroosterd en koud geperst om zo veel mogelijk van de oorspronkelijke aroma’s te bewaren. Deze 100 % natuurlijke notenolie heeft een intense en volle smaak en kan koud en lauw gebruikt worden. Het pakket bevat een flesje hazelnootolie of walnootolie.
Meer over Notenboer Jo | Meer producten uit Maarkedal

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.