Wijn & chocolade Wijn & chocolade
Wijn & chocolade Wijn & chocolade
Wijn & chocolade
0 Review | Review toevoegen
Een hemelse combinatie van volle rode wijn en de allerbeste chocolade

Bezorgkosten (afhaling is gratis)

€ 6,50

Bezorg-/afhaaltermijn

2-3 werkdagen

€ 51,00 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Pres de Gand Cabernet Dorsa 2018 rood

Droge rode wijn met een volle smaak en zachte tannines. Naast de smaak van rood fruit en cassis heeft hij ook een beetje een kruidig karakter. Een heerlijke wijn voor bij rood vlees of een stukje kaas.
Meer over Wijndomein Pres de Gand  |  Meer producten uit Herzele

Hermes premium classic pralines (250g)

De Premium Classic pralines van Chocolatier Hermes hebben als basis de gekende, traditionele vullingen, maar ze werden bereid met de allerbeste ingrediënten. Alle vullingen worden huisgemaakt zonder gebruik van bewaarmiddelen. Van praliné uit 100% hazelnoten en crème au beurre tot zelfs de karamel, iets wat niet veel chocolatiers nog doen. Veel van de recepten zijn nog dezelfde als in 1958 bij de start van het chocolade-atelier.
Meer over Chocolaterie Hermes  |  Meer producten uit Ronse

Hermes truffels (150g)

Ambachtelijke truffels volledig met de hand gemaakt en met échte boter. Intensiever in bereiding, duurder in grondstoffen, maar zo veel lekkerder! Ze er niet alleen overheerlijk uit, ze smaken ook hemels. Afhankelijk van de voorraad bevat het pakket praliné truffels, mokka truffels of Marc de Champagne truffels.
Meer over Chocolaterie Hermes | Meer producten uit Ronse

Hermes pralines (200g)

De pralines van Chocolatier Hermes hebben als basis de gekende, traditionele vullingen, maar ze werden bereid met de allerbeste ingrediënten. Alle vullingen worden huisgemaakt zonder gebruik van bewaarmiddelen. Van praliné uit 100% hazelnoten en crème au beurre tot zelfs de karamel, iets wat niet veel chocolatiers nog doen. Veel van de recepten zijn nog dezelfde als in 1958 bij de start van het chocolade-atelier. Het pakket bevat afhankelijk van de voorraad cerises, paardenkopjes, valentin pralines of advocaat pralines.
Meer over Chocolaterie Hermes | Meer producten uit Ronse

 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.