Bierliefhebber Bierliefhebber Bierliefhebber
Bierliefhebber Bierliefhebber Bierliefhebber
Bierliefhebber
0 Reviews | Review toevoegen
Het perfecte geschenk voor iemand die houdt van echte bieren

Bezorgkosten (afhaling is gratis)

€ 6,50

Bezorg-/afhaaltermijn

2-5 werkdagen

€ 33,50 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

't Giesbaargs Muurken bruin (33cl)

’t Bruin Muurken is de veldrijdersvariant van zijn blonde broertje. De donkere mouten die gebruikt worden zorgen voor een lange nasmaak die doet denken aan zoethout. De drie hopsoorten zorgen voor een evenwichtige bitterheid. Het bier is zacht van smaak, weinig zoet en is ondanks zijn laag alcoholgehalte geen doordrinker maar een langzame genieter.
Meer over Brouwerij 't Giesbaargs Muurken  |  Meer producten uit Geraardsbergen

Bovenkassei 'T Kasseike donkere tripel (33cl)

Brouwerij Bovenkassei kiest bewust voor kwaliteit, volle smaak en kleinschaligheid en brouwt zogenaamde “craft bieren”. Bij deze bieren wordt de nadruk gelegd op de echte oeroude ambacht van het bierbrouwen, met natuurlijke grondstoffen en zonder additieven. 'T Kasseike donkere tripel is op zich al een speciaal bier omdat het om een donkere tripel gaat, terwijl tripels over het algemeen eerder blond zijn. Hij heeft net als zijn blonde broertje een zacht-kruidige smaak en complexe hoppige nasmaak.
Meer over Brouwerij Bovenkassei | Meer producten uit Geraardsbergen

Contreras Valeir Divers (33cl)

Valeir Divers is het tripelbier uit de Valeir-reeks van Brouwerij Contreras. De tripel heeft een zacht karakter met een droge hoppige smaak, afkomstig van de aromahop “saaz” die gebruikt wordt. In 2010 werd Valeir Divers verkozen tot het 2de beste bier tijdens een blindproeverij van 20 blonde “Belgian Style ales” door The New York Times.
Meer over Brouwerij Contreras | Meer producten uit Gavere

Gemeldorp Gaudium Smid (33cl)

Gaudium Smid van Brouwerij Gemeldorp is een zacht, zomers tarwebier. Het bier bevat slechts één hopsoort en deze is verantwoordelijk voor een frisse citrussmaak. Om deze smaak nog wat extra in de verf te zetten, werd het bier gebrouwen met citroenhoning en deze smaak je vrij duidelijk in het bier. Een prima dorstlesser en met zijn 5% alcohol een ideale doordrinker.
Meer over Brouwerij Gemeldorp | Meer producten uit Lierde

KEUN Spéciale goud (33cl)

KEUN Spéciale Goud is een amberkleurige tripel gemaakt van gekarameliseerd mout, kruiden en witte kandijsuiker. Het heeft een fruitig aroma dat doet denken aan gekonfijt fruit. De tripel is vol van smaak, lichtzoetig, maar toch met een fijne bitterheid van hop. Met 9% alcohol is het een rijk degustatiebier.
Meer over Microbrouwerij KEUN | Meer producten uit Ronse

Oosteke Brouwers Gavers Prinsenbier (33cl)

Het Gavers prinsenbier moest een eenvoudig, blond, doordrinkbier worden en dan is het ook. Het is voornamelijk fruitig en zoet van smaak, terwijl er toch ook een vleugje hop te herkennen valt. Geen plat of saai biertje dus, maar wel een lekkere doordrinker om van te genieten. Het werd Gavers prinsenbier genoemd, naar de thuisbasis van de brouwerij dat vroeger onder Keizer Karel tot prinsdom werd verheven.
Meer over Oosteke Brouwers | Meer producten uit Gavere

Slaapmutske Ronsischen Bommel (33cl)

Ronsischen Bommel is een fris blond bier met een fruitige smaak. De hop is overduidelijk aanwezig en zorgt voor een zachte bitterheid die perfect in evenwicht is met de licht zoete fruitsmaken. Het laat zich vlotjes drinken en is gewoon lekker.
Meer over Brouwerij Slaapmutske | Meer producten uit Ronse

Van Den Bossche Pater Lieven tripel (75cl)

De Pater Lieven tripel van Brouwerij Van den Bossche is een zachte tripel die bekroond wordt met een enorme stevige schuimkraag. In eerste instantie is de smaak licht zoet en fruitig waarna hij evolueert naar een pittige kruidigheid en eindigt met een intense bitterheid. Een lange afdronk laat een blijvend aangename indruk achter. Dit maakt van Pater Lieven tripel een heerlijk, evenwichtig degustatiebier.
Meer over Brouwerij Van Den Bossche | Meer producten uit Herzele

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.