Bierliefhebber Bierliefhebber Bierliefhebber
Bierliefhebber Bierliefhebber Bierliefhebber
Bierliefhebber
0 Review | Review toevoegen
Het perfecte geschenk voor iemand die houdt van echte bieren

Bezorgkosten (afhaling is gratis)

€ 6,50

Bezorg-/afhaaltermijn

2-3 werkdagen

€ 33,50 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Ale with Attitude Spartacus blond (33cl)

Spartacus blond is een eerder zoet bier, met slechts in de verte een vleugje bitterheid. Het smaakt fruitig met toetsen van gember aangevuld met een zachte kruidigheid die afkomstig is van een geheime kruidenmengeling. Het bier werd vernoemd naar de bekende wielrenner Fabian Cancellara die bekend stond om zijn aanvallende rijstijl en daarom de bijnaam Spartacus kreeg.

Bovenkassei 'T Kasseike donkere tripel (33cl)

Brouwerij Bovenkassei kiest bewust voor kwaliteit, volle smaak en kleinschaligheid en brouwt zogenaamde “craft bieren”. Bij deze bieren wordt de nadruk gelegd op de echte oeroude ambacht van het bierbrouwen, met natuurlijke grondstoffen en zonder additieven. 'T Kasseike donkere tripel is op zich al een speciaal bier omdat het om een donkere tripel gaat, terwijl tripels over het algemeen eerder blond zijn. Hij heeft net als zijn blonde broertje een zacht-kruidige smaak en complexe hoppige nasmaak.

Contreras Valeir Extra (33cl)

Valeir Extra is een goudblond speciaalbier in de Indian Pale Ale stijl. Het is een bier van hoge gisting met nagisting op de fles. Zijn smaak is bloemig, kruidig en evenwichtig met een aromatische en hoppige afdronk. Het werd voor het eerst gebrouwen als gelegenheidsbier naar aanleiding van de doortocht van de Ronde van Vlaanderen door Gavere in 2007. Toen verscheen het onder de naam El Toro, daarna vond het een plaatsje in het permanent gamma onder de naam Valeir Extra.

Gemeldorp Gaudium Imker (33cl)

Speciaal voor de imkerverenigingen brouwt Danny jaarlijkse een ketel Gaudium Imker, een licht amberkleurig bier waaraan extra veel honing wordt toegevoegd. Hierdoor komt de smaak van koninginnebrij ietsje meer naar voor dan bij de andere Gaudium bieren, die trouwens ook met honing worden gebrouwen. De Imker heeft een zeer kruidige en lange afdronk met de typische Gemeldorp smaak.

KEUN Spéciale goud (33cl)

KEUN Spéciale Goud is een amberkleurige tripel gemaakt van gekarameliseerd mout, kruiden en witte kandijsuiker. Het heeft een fruitig aroma dat doet denken aan gekonfijt fruit. De tripel is vol van smaak, lichtzoetig, maar toch met een fijne bitterheid van hop. Met 9% alcohol is het een rijk degustatiebier.

LaMaSa Metteko (33cl)

De Metteko van biervriendengroep LaMaSa is een zachte, niet al te complexe doordrinker. Hij heeft in eerste instantie een eerder fruitig aroma en laat zijn fris bitter kantje pas op het einde tevoorschijn komen. Het is een bier dat overal thuis is, zowel op een zonnig terras als tijdens een winterse filmavond.

Oosteke Brouwers Quadrum 12 (33cl)

Quadrum 12 was het eerste bier waarmee de Oosteke Brouwers naar buiten kwamen en het is en blijft hun uithangbord. Het is een stevige quadrupel van 11,5% en hij werd op smaak gebracht met veel kruiden en honing. Zijn smaak is daardoor vrij uniek: zowel vol en zoet, als hoppig en kruidig, met de nodige bitterheid in de nasmaak. En de smaak evolueert ook met de tijd. Jong gedronken is hij eerder pittig, terwijl na 2 à 3 jaar de smaken mooi in elkaar vloeien.

Van Den Bossche Lamoral (75cl)

Lamoral van Brouwerij Van den Bossche is een licht parelende tripel met een complexe smaak van pompelmoesbitter en pittige gember en de geur van zoete mandarijntjes. Vol van smaak en karaktervol. Hij start kruidig maar eindigt met een stevige bittere afdronk.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.