Best-Collection
De geschiedenis van de Borsbeekse speculoos gaat terug tot begin 1900. De speculoos werd gebakken door de lokale bakkerszaak Fermon in Borsbeke. Sindsdien heeft het recept een lange weg afgelegd, via Bakatelier De Smet, naar het bedrijf Crumuli dat werd overgenomen door Best Collection.

De productie verhuisde in 2014 van Borsbeke naar Zottegem, maar verder bleef de speculoos onveranderd. Het is nog steeds exact hetzelfde recept als meer dan 100 jaar geleden. Smaak, kwaliteit, gezondheid en authenticiteit staan centraal bij Crumuli, daarom worden alleen de allerbeste Belgische ingrediënten gebruikt. De koekjes bevatten geen bewaar- of kleurstoffen, enkel boter, suiker, bloem, water en specerijen.

“Ons continue streven om de authenticiteit te bewaren, heeft er in 2011 toe geleid dat de Borsbeekse speculoos tot erkend streekproduct werd uitgeroepen.”
 


Weergave:
 


Bezig met laden...
Borsbeekse Speculoos (210 g)

Borsbeekse Speculoos (210 g)

De enige echte dorpsbakkerspeculoos

3,50

Borsbeekse Speculoos (420 g)

Borsbeekse Speculoos (420 g)

De enige echte dorpsbakkerspeculoos

5,90


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.