Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen
  • Persoonlijke bezorgservice 30 km rond Herzele
  • Gratis bezorging vanaf €150,00
  • Gratis afhaling
  • Klaar binnen 36 uur
Ale-with-Attitude
Ale with Attitude is de onderneming van Pieter en Veerle. Beide zijn leerkracht en wilden daarnaast graag nog iets leuk doen in bijberoep. Pieter volgde een brouwopleiding in Gent, maar zelf brouwen is niet zo evident. Materiaal, installatie, plaats,… er komt veel bij kijken.

In juli hoorde Pieter van een gemeenschappelijk kennis dat de Geraardsbergse Spartacus bieren ter overname stonden. De oorspronkelijke brouwer, Patrick, ging verhuizen en wat kleiner wonen en was toe aan nieuwe en andere projecten. Daarom besloot hij zijn bieren over te laten.

Patrick heeft het brouwen destijds al doende geleerd, met veel vallen en opstaan. Maar op een zeker moment, ergens eind 2015, kwam er een blijver uit zijn brouwketels. Dat bier werd Spartacus gedoopt, vernoemd naar Fabian Cancellara die de bijnaam Spartacus kreeg omwille van zijn aanvallende rijstijl.

“Het is een hardrijder die aanvallend koerst en daar hou ik wel van. Zelf ben ik ook nog wielrenner geweest en ik combineer nu mijn passie voor de koers en interesse voor het bier in een eigen biertje dat ik Spartacus heb gedoopt”
Patrick Kerger


Pieter zag de overname van Patrick als een unieke kans om zichzelf te lanceren in de bierwereld. Met de droom om ooit een eigen bier op de markt te brengen, ziet hij de overname als een goede leerschool. Over het brouwen hoeft hij zich voorlopig nog geen zorgen te maken, want de 3 Spartacus bieren worden gebrouwen bij Brouwerij De Graal in Brakel.

Spartacus verhuist aldus van Geraardsbergen naar Ninove, maar zal door zijn geschiedenis altijd aan Geraardsbergen gelinkt blijven.
 
Bezig met laden...
Ale with Attitude Spartacus blond (33cl)
Ale with Attitude Spartacus blond (33cl)

Fruitig en licht zoet blond bier

2,40

Ale with Attitude Spartacus bruin (33cl)
Ale with Attitude Spartacus bruin (33cl)

Klassiek bruin bier met kruidige afdronk

2,40


Laatst bekeken producten