Producten Dubbel bierplezier Geschenkpakket Dubbel bierplezier Geschenkpakket Dubbel bierplezier
Producten Dubbel bierplezier Geschenkpakket Dubbel bierplezier Geschenkpakket Dubbel bierplezier
Dubbel bierplezier
0 Reviews | Review toevoegen
Twee keer genieten van bier met de beste streekbieren en lokale producten op basis van bier

Bezorgkosten (afhaling is gratis)

€ 6,50

Bezorg-/afhaaltermijn

2-5 werkdagen

€ 59,00 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

't Giesbaargs Muurken bruin (33cl)

’t Bruin Muurken is de veldrijdersvariant van zijn blonde broertje. De donkere mouten die gebruikt worden zorgen voor een lange nasmaak die doet denken aan zoethout. De drie hopsoorten zorgen voor een evenwichtige bitterheid. Het bier is zacht van smaak, weinig zoet en is ondanks zijn laag alcoholgehalte geen doordrinker maar een langzame genieter.
Meer over Brouwerij 't Giesbaargs Muurken  |  Meer producten uit Geraardsbergen

Aaigemse Tor-Ale (33cl)

Tor-Ale van Brouwerij Aaigem is een lekker frisse doordrinker, precies zoals van een Ale verwacht wordt. Deze Britse bierstijl is wat minder populair in België, maar dat is geheel ten onrechte. Met zijn 5,8% alcohol laat hij zich vlot drinken, zonder te vervallen in citrussmaken zoals vaak het geval bij speciaalbieren die laag in alcohol zijn. Hij smaakt zacht en kruidig en vooral… naar meer!
Meer over Brouwerij Aaigem | Meer producten uit Erpe-Mere

De Ryck Bierblomme

Bierblomme is een bierdestillaat op basis van Spécial De Ryck. Bij het opstoken van het bier worden er 6 verschillende kruiden toegevoegd waaronder sinaasappelzeste en hopbloemetjes. Deze sterke drank smaakt licht zoetig en bloemig en warmt je snel van binnenuit op. Je kan hem drinken als digestief na een heerlijke maaltijd of er een Herzeelse koffie mee maken.
Meer over Brouwerij De Ryck | Meer producten uit Herzele

De Ryck bierpaté

In samenwerking met de Veur’n ambachtse uit Alveringem bracht Brouwerij De Ryck vier superlekkere bierpatés op de markt. Afhankelijk van de voorraad bevat het pakket bierpaté met Arend blond, Arend tripel, Steenuilke of Spécial.
Meer over Brouwerij De Ryck  |  Meer producten uit Herzele

ESME-shop Grimaldie amber (33cl)

Grimaldie amber is uniek in zijn soort. Dit ambachtelijk bier wordt gebrouwen met 3 Belgische hopsoorten, honing en… Colli Maceratesi. Dit is een rode Italiaanse wijn die geproduceerd wordt in de provincie Macerata in de Marche-streek, een regio in het midden van Italië, aan de Adriatische zee. Het brouwproces verloopt net zoals anders, het is pas wanneer het bier klaar is, dat er 10% rode wijn wordt aan toegevoegd. De wijn geeft een volle en diepe smaak aan het bier en zorgt voor een perfecte zoet-bitter balans.
Meer over ESME-Shop | Meer producten uit Brakel

Gemeldorpse kaas gerijpt in Gaudium Metser bier

Gemeldorpse kaas gerijpt in Gaudium Metser bier werd 4 dagen lang ondergedompeld in het bier waardoor hij doordrongen is met bieraroma. Mooi meegenomen is dat hij ook veel minder zout bevat, omdat er veel zout wordt meegenomen met het bier. Gemeldorpse kaas is het resultaat van een nauwe samenwerking tussen boer Patrick De Ville van de Beverse Kaasmakerij en brouwer Danny van Brouwerij Gemeldorp. Bij de Beverse Kaasmakerij wordt enkel gewerkt met verse melk van eigen koeien. In de brouwerij rijpt Danny enkele kazen verder af in bier en hij springt ook regelmatig bij in de kaasmakerij om zijn eigen kazen te maken. Omwille van het risico op kruisbesmetting tussen kaas en bier, mogen deze producten niet in dezelfde ruimte geproduceerd worden en mag hij dus de Gemeldorpse kaas niet in zijn brouwerij maken.
Meer over Brouwerij Gemeldorp  |  Meer producten uit Lierde

Oosteke Brouwers Gavers Prinsenbier (33cl)

Het Gavers prinsenbier moest een eenvoudig, blond, doordrinkbier worden en dan is het ook. Het is voornamelijk fruitig en zoet van smaak, terwijl er toch ook een vleugje hop te herkennen valt. Geen plat of saai biertje dus, maar wel een lekkere doordrinker om van te genieten. Het werd Gavers prinsenbier genoemd, naar de thuisbasis van de brouwerij dat vroeger onder Keizer Karel tot prinsdom werd verheven.
Meer over Oosteke Brouwers | Meer producten uit Gavere

Pèrde (33cl)

Pèrde is een stevige goudblonde tripel vol van smaak. Naast de klassieke ingrediënten bevat hij ook nog paardenbloemextract, wat hem exclusief en uniek maakt. De paardenbloem zorgt voor een kruidige en eerder bittere afdronk die lekker lang blijft hangen. Een stukje natuur in een bierglas zoals zijn scheppers hem zelf liefdevol noemen.
Meer over Pèrde | Meer producten uit Oudenaarde

Van Den Bossche Buffalo 1907 (33cl)

Buffalo 1907 was het eerst bier in de Buffalo-reeks en het is verbonden met een bijzondere historie. Het bier is koffiezwart, smaakt naar karamel en chocolade en heeft een zachtbittere afdronk.
Meer over Brouwerij Van Den Bossche | Meer producten uit Herzele

Vollen Bak Boterham amber (33cl)

Voor de inspiratie van de naam “Boterham” moet niet ver gezocht worden. Het is natuurlijk een verwijzing naar de zogenaamde glazen boterham. Het amberkleurig bier heeft een fruitige en kruidige smaak met een aangename bitterheid in de nasmaak. De geoefende proevers zullen voornamelijk rijpe appels en peren en gedroogde dadels en vijgen in de smaak herkennen met een vleugje peper die zorgt voor een kruidige toets.
Meer over Brouwerij Vollen Bak | Meer producten uit Geraardsbergen

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.