Producten Dubbel bierplezier Geschenkpakket Dubbel bierplezier
Producten Dubbel bierplezier Geschenkpakket Dubbel bierplezier
Dubbel bierplezier
0 Review | Review toevoegen
Twee keer genieten van bier met de beste streekbieren en lokale producten op basis van bier

Bezorgkosten (afhaling is gratis)

€ 6,50

Bezorg-/afhaaltermijn

2-3 werkdagen

€ 60,50 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

't Giesbaargs Muurken blond (33cl)

Het Muurken is een bier met een uniek karakter, gebrouwen door 't Giesbaargs Muurken, stadsbrouwerij van Geraardsbergen. Het smaakt kruidig hoewel er geen kruiden werden aan toegevoegd. De kruidige en fruitige smaak is het resultaat van de combinatie van mouten, hopvariëteiten en gist. Het Muurken dankt zijn unieke smaak aan de artisanale brouwwijze die gehanteerd wordt, waarbij het bier niet gefilterd wordt en nagist op de fles.

Aaigemse Tor-Ale (33cl)

Tor-Ale van Brouwerij Aaigem is een lekker frisse doordrinker, precies zoals van een Ale verwacht wordt. Deze Britse bierstijl is wat minder populair in België, maar dat is geheel ten onrechte. Met zijn 5,8% alcohol laat hij zich vlot drinken, zonder te vervallen in citrussmaken zoals vaak het geval bij speciaalbieren die laag in alcohol zijn. Hij smaakt zacht en kruidig en vooral… naar meer!

De Ryck Bierblomme

Bierblomme is een bierdestillaat op basis van Spécial De Ryck. Bij het opstoken van het bier worden er 6 verschillende kruiden toegevoegd waaronder sinaasappelzeste en hopbloemetjes. Deze sterke drank smaakt licht zoetig en bloemig en warmt je snel van binnenuit op. Je kan hem drinken als digestief na een heerlijke maaltijd of er een Herzeelse koffie mee maken.

De Ryck bierpaté

In samenwerking met de Veur’n ambachtse uit Alveringem bracht Brouwerij De Ryck vier superlekkere bierpatés op de markt. Afhankelijk van de voorraad bevat het pakket bierpaté met Arend tripel, Steenuilke of Spécial.

ESME-shop Grimaldie amber (33cl)

Grimaldie amber is uniek in zijn soort. Dit ambachtelijk bier wordt gebrouwen met 3 Belgische hopsoorten, honing en… Colli Maceratesi. Dit is een rode Italiaanse wijn die geproduceerd wordt in de provincie Macerata in de Marche-streek, een regio in het midden van Italië, aan de Adriatische zee. Het brouwproces verloopt net zoals anders, het is pas wanneer het bier klaar is, dat er 10% rode wijn wordt aan toegevoegd. De wijn geeft een volle en diepe smaak aan het bier en zorgt voor een perfecte zoet-bitter balans.

Hofke ter Musse Mussebierkaas (650g)

Mussebierkaas wordt voor Hofke ter Musse gemaakt door de Vierhoekhoeve in Oosterzele, een zuivelboerderij die gekend staat om haar kaasproducten. De bierkaas is een halfharde kaas die voor 22% uit Mussebier bestaat, het huisbiertje van Hofke ter Musse.

LaMaSa Metteko (33cl)

De Metteko van biervriendengroep LaMaSa is een zachte, niet al te complexe doordrinker. Hij heeft in eerste instantie een eerder fruitig aroma en laat zijn fris bitter kantje pas op het einde tevoorschijn komen. Het is een bier dat overal thuis is, zowel op een zonnig terras als tijdens een winterse filmavond.

Oosteke Brouwers Triple O7 (33cl)

Triple O7 is een typische Belgische tripel: goudblond van kleur, hoog alcoholgehalte, licht zoet van smaak,… Hij is het allemaal. Geen moeilijk bier, maar een vlot degustatiebier. Ook hier merk je de voorkeur van de Oosteke Brouwers voor kruidige bieren, vooral in de nasmaak steekt de kruidigheid de kop op. En dit onderscheidt hem toch wel van de vele andere tripels.

Van Den Bossche Buffalo 1907 (33cl)

Buffalo 1907 was het eerst bier in de Buffalo-reeks en het is verbonden met een bijzondere historie. Het bier is koffiezwart, smaakt naar karamel en chocolade en heeft een zachtbittere afdronk.

Vollen Bak Boterham amber (33cl)

Voor de inspiratie van de naam “Boterham” moet niet ver gezocht worden. Het is natuurlijk een verwijzing naar de zogenaamde glazen boterham. Het amberkleurig bier heeft een fruitige en kruidige smaak met een aangename bitterheid in de nasmaak. De geoefende proevers zullen voornamelijk rijpe appels en peren en gedroogde dadels en vijgen in de smaak herkennen met een vleugje peper die zorgt voor een kruidige toets.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.