Geen woorden
Ik ben nog steeds op zoek naar woorden. Woorden die omschrijven hoe ik mij voel en hoe ik de laatste weken van 2021 beleefd heb. Woorden die 2021 kunnen samenvatten. Het zijn er veel en toch vind ik er geen.

Verbijsterd misschien? In december heb ik 330 geschenkpakketten gemaakt, waarvan 200 in de laatste 10 dagen. Dat ging gepaard met heel weinig slaap en lange werkdagen en ik begrijp nog steeds niet hoe ik er in geslaagd ben om al deze bestellingen tot een goed eind te brengen. Inkomende bestellingen verwerken, uitgaande bestellingen verpakken en bezorgen, telefoontjes en mails beantwoorden, tussendoor her en der nog wat producten oppikken… Het was hels en heerlijk tegelijkertijd.

Heerlijk, want 30% meer mensen vonden in december de weg naar mijn webwinkel en plaatsten een bestelling in vergelijking met december 2020. Over het hele jaar kan ik zelfs 60% groei noteren. Toegegeven, het doel was 100%. Een verdubbeling van de omzet van 2020 was wat vooropgesteld werd om mezelf van een bescheiden loon te voorzien. En dat is nodig, want half augustus nam ik de grote stap naar voltijds ondernemerschap en gaf ik mijn vaste job en daarbij ook mijn financiële zekerheid op.

Dat maakt mij enerzijds wel een beetje bang, maar anderzijds heb ik er het volste vertrouwen in dat het mij wel zal lukken. Het moet gewoon, er is geen plan B.Er zijn wel een heleboel andere plannen waarop ik zit te broeden, allemaal met hetzelfde doel: het voor jou nog gemakkelijker maken om voor lokale producten te kiezen. Want zonder jou, mijn klanten, volgers, leveranciers, collega-ondernemers, ben ik niks. Dank je wel voor je bestellingen, je steun, je complimenten, je suggesties, de leuke spontane babbels, de mensen die ik mocht blij maken met een cadeautje,... Mijn dank is eindeloos en dat geeft mij het enthousiasme om er in 2022 weer 100% voor te gaan.

Het kriebelt vollenbak om er weer in te vliegen met nieuwe producten, nieuwe geschenkpakketten en nieuwe samenwerkingen. Beleven en ontdekken van de Vlaamse Ardennen blijft centraal staan, zowel op vlak van producten, als de streek in zijn geheel. Ik wil een heleboel belevingspakketten bijmaken, de gemeenten waarvan ik weinig of zelfs geen producten heb aanvullen en jou nog meer in de watten leggen met heerlijke producten, prachtige geschenkpakketten en de beste service die ik jou maar kan bieden. Dé ultieme droom is om dit vanaf een fysieke locatie te kunnen doen en daar wordt hard aan gewerkt. Stapje voor stapje.

Hef samen met mij het glas en laat ons toosten op het nieuwe jaar, een jaar vol plannen en grootse dromen!
Santé!

    08-01-2022 18:07     Reacties ( 2 )
Reacties (2)
 B&B Dadivaro -  09-01-2022

Beste, WIj wensen jullie een gezond, gezellig en zorgeloos 2022! Succes met jullie zaak en vergeet ook niet tijd in te lassen voor uzelf en uw gezin! Danny en Diana

 carine en jp meuleneire/ de vos -  09-01-2022

Sante op 2022 en een gezond jaar gewenst voor U ,Wim en jullie dochtertje en nog veel verpak genot