Geschenkpakket Kleine snoeper Geschenkpakket Kleine snoeper Infokaartjes Kleine snoeper Bon Appetine Gaverse Valeirkes of Flupkes Confiserie Bebijn Chocolaterie Hermes pralines
Geschenkpakket Kleine snoeper Geschenkpakket Kleine snoeper Infokaartjes Kleine snoeper Bon Appetine Gaverse Valeirkes of Flupkes Confiserie Bebijn Chocolaterie Hermes pralines
Kleine snoeper
0 Review | Review toevoegen
Een klein maar fijn geschenkpakketje gevuld met de heilige drievuldigheid van de zoetigheden: snoepjes, koekjes en chocolade.

Bezorgkosten (afhaling is gratis)

€ 6,50

Bezorg-/afhaaltermijn

2 dagen

€ 26,00 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Op zoek naar een kleinigheidje om cadeau te geven? Ik stel je graag de Kleine snoeper voor: klein maar fijn en gevuld met heerlijk zoete zonden. Het bevat de heilige drievuldigheid van de zoetigheden: snoepjes, koekjes en chocolade.

De chocolade is afkomstig van Chocolaterie Hermes uit Ronse. Voor alles wat in het chocolade-atelier gemaakt wordt, worden alleen de beste natuurlijke grondstoffen gebruikt. Al de vullingen, van karamel tot praliné, ganache en crême worden vers gemaakt in eigen huis.

Naast chocolade bevat het geschenkpakketje ook zachte gommetjes van Confiserie Bebijn uit Oudenaarde. Alle snoep wordt volledig met de hand in eigen atelier vervaardigd door confiseur Bart. Hij speelt met vormen, texturen, kleuren en unieke smaakcombinaties en verrast daarmee groot en klein. Het kan dus zijn dat er speciale smaken te vinden zijn in dit geschenkpakket, maar één ding hebben ze allemaal gemeen: ze zijn onvergetelijk lekker.

De koekjes werden gebakken door Ineke van Bon Appetine uit Gavere. De kleine snoeper bevat een zakje Flupkes, een ronde speculaaskoek extra verrijkt met fijne amandelschilfers of een zakje Valeirkes, boterkoekjes met amandelen, hazelnoten, citroenzeste en vanille als smaakmakers. Deze laatste werd begin 2023 erkend als Vlaams traditioneel streekproduct.

De “Kleine snoeper” is een heel fijn pakketje om cadeau te geven aan zoetebekjes, stiekeme snoepers of gezinnen met kinderen. Als je je collega’s wil trakteren voor je verjaardag is dit ook een heel fijn pakketje om in de koffiekamer te zetten.


Inhoud:

  • Bebijn artisanale gommetjes (100g)
  • Bon Appetine Gaverse Valeirkes of Flupkes
  • Hermes pralines (200g)
  • Planeet Noom Wenskaart
  • Geschenkverpakking
Als het geschenkpakket ook voor kindjes is, vermeld je dit wel best in het opmerkingenveldje bij je bestelgegevens, dan zorg ik ervoor dat er geen pralines met alcohol in zitten.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.