Confiserie Bebijn staat voor kwaliteit, exclusiviteit en ambacht. Alle snoep wordt volledig met de hand in eigen atelier vervaardigd door confiseur Bart. Hij speelt met vormen, texturen, kleuren en unieke smaakcombinaties en verrast daarmee groot en klein. De grondstoffen die hij gebruikt zijn van de allerbeste kwaliteit en bewaarmiddelen zitten er niet in. Een echt vast gamma is er niet. Het aanbod varieert met de seizoenen en inspiraties van Bart, waardoor ook de gommetjes in dit pakket mee variëren.
Meer over Confiserie Bebijn | Meer producten uit Oudenaarde
De pralines van Chocolatier Hermes hebben als basis de gekende, traditionele vullingen, maar ze werden bereid met de allerbeste ingrediënten. Alle vullingen worden huisgemaakt zonder gebruik van bewaarmiddelen. Van praliné uit 100% hazelnoten en crème au beurre tot zelfs de karamel, iets wat niet veel chocolatiers nog doen. Veel van de recepten zijn nog dezelfde als in 1958 bij de start van het chocolade-atelier. Het pakket bevat afhankelijk van de voorraad cerises, paardenkopjes, valentin pralines of advocaat pralines.
Meer over Chocolaterie Hermes | Meer producten uit Ronse
Wie kent ze niet, de gekonfijte sinaasappelschil omgeven door pure chocolade? Een delicatesse uit grootmoeders tijd, ideaal voor bij de koffie of voor een stiekem snoepmomentje. De orangettes van Chocolaterie Hermes werden vervaardigd met een heel dun laagje donkere chocolade rond een reepje gekonfijte sinaasappelschil, waardoor de smaak van de sinaasappel helemaal tot zijn recht komt.
Meer over Chocolaterie Hermes | Meer producten uit Ronse