Ontbijt Delux Ontbijt Delux Ontbijt Delux
Ontbijt Delux Ontbijt Delux Ontbijt Delux
Ontbijt Delux
1 Review | Review toevoegen
Ontbijt met alles erop en eraan

Bezorgkosten (afhaling is gratis)

€ 6,50

Bezorg-/afhaaltermijn

2-3 werkdagen

€ 109,50 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Kampenberg Kampagne

Kampenberg Kampagne is een crément extra-brut geproduceerd volgende de “méthode traditionnelle” die ook in de Champagne-streek gebruikt wordt. Bij het maken van een champagne worden meestal wijnen van verschillende jaargangen bijeengevoegd, maar deze Kampagne is een millésime: hij bevat druiven van één enkel oogstjaar. Een lange kelderrijping van 38 maand "sur lattes", wat betekent dat de flessen horizontaal gestapeld worden om te rijpen, zorgt voor een hoge kwaliteit en een lange en fijne pareling.

Buizerd & Saars Daily Coffee (250g)

Buizerd & Saars Daily Coffee is een milde koffie die je op elk moment van de dag kan drinken. Hij heeft een bitterzoete, nootachtige smaak met een toets van citrus en donkere chocolade en is licht verteerbaar. Met andere woorden: perfect voor uw dagelijkse kopje koffie.

Kattekwaad Vlierbloesem siroop (33cl)

Vlierbloesem siroop van Kattekwaad is perfect voor het maken van het aperitief “Hugo”. Hij kan ook gewoon met spuitwater omgetoverd worden tot een lekkere limonade of kan puur gebruikt worden op een ijsje of pannenkoek.

Fien & Dieter's Zomerhoning (500g)

Lentehoning smaakt anders dan zomerhoning en dat komt omdat de bijtjes hun stuifmeel en nectar van de planten halen die op dat moment in bloei staan. Dat zijn natuurlijk andere planten dan in de zomer. Honing is eigenlijk de voedselvoorraad van de bijen voor later, als er geen bloemen meer zijn. Fien en Dieter nemen uiteraard enkel de hoeveelheid honing weg die de bijen kunnen missen om zeker de winter door te komen. Het supervrolijke etiket werd ontworpen door de kinderen. Renée tekende de bloemen en Henri tekende de bijenkast.

Gemeldorpse kaas

Een bolletje Gemeldorpse kaas is een zacht bolletje gouda gemaakt van verse gepasteuriseerde melk. Afhankelijk van de voorraad bevat het pakket een bolletje natuur of een bolletje met 2 soorten mosterdzaad, brandnetel, fijne kruiden of geroosterde hazelnoten.

Kattekwaad confituur

De confituren van Kattekwaad bestaan uit combinaties die je in geen enkele supermarkt zal vinden. Katrien gebruikt zoveel mogelijk zelf gekweekt fruit en haar creaties hebben altijd net dat tikkeltje extra. Steeds seizoensgebonden en altijd superlekker. De smaak in het pakket hangt af van de huidige voorraad.

Kattekwaad confituur

Naast boterhamconfituren heeft Katrien ook twee confituren die superlekker zijn bij kaas- en vleesschotels. Net zoals haar andere confituren hebben ze een speciale twist en dit in de vorm van drank. De ene bevat namelijk amaretto, de andere whisky. Welke smaak in het pakket zit, hangt af van de huidige voorraad.

Hoeve 't Alkeveld confituur (210 ml)

In de hoevewinkel van Hoeve 't Alkeveld vind je naast zuivel ook verschillende confituren. Deze maakt Leen van fruit uit hun tuin of van fruit dat ze krijgt van een fruitwinkel uit de buurt. Het fruit op de hoeve wordt met veel liefde verzorgd, met de hand geplukt en met veel geduld verwerkt tot heerlijke confituren. Geen bewaarmiddelen, geen extra kleurstoffen, enkel fruit in het kwadraat. Je krijgt puur natuur op je boterham. Welke confituur in het pakket zit, hangt af van de voorraad.

Hermes Mendiants

De mendiants van Chocolaterie Hermes worden één voor één met de hand gemaakt. Op elk schijfje krokante chocolade worden vier nootjes manueel aangebracht: een hazelnoot, een amandel, een pistachenoot en een walnoot. Geen gedroogde vruchten, enkel kwalitatieve noten op een krokante witte, bruine of fondant bodem.

Borsbeekse Speculoos (8 x 4 stuks)

Boter, suiker, bloem, water en specerijen. Dat zijn de basisingrediënten van de Borsbeekste speculoos. Ze worden gemengd in een grote mengkuip en het deeg blijft daarin een nachtje rusten zodat de specerijen goed kunnen doordringen. De speculoos smaakt overwegend naar kaneel en suiker en heeft een duidelijke boterachtige kwaliteit waarnaast de commerciële merken verbleken.

Sorteren op:

Review toevoegen
Chris - 19-09-2021 08:10

De ontvangers waren er heel blij mee.
Tip : Misschien overwegen om de uitleg in meerdere talen te voorzien.