Teirlinck fietsroute (Brakel) Teirlinck fietsroute (Brakel) Teirlinck fietsroute (Brakel)
Teirlinck fietsroute (Brakel) Teirlinck fietsroute (Brakel) Teirlinck fietsroute (Brakel)
Teirlinck fietsroute (Brakel)
0 Review | Review toevoegen
45 km door het prachtige Brakel

Bezorgkosten (afhaling is gratis)

€ 6,50

Verwachte levertijd

tijdelijk uitverkocht

€ 40,00 *
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Dit product is niet uit voorraad leverbaar
 
Op verlanglijst

Fietsbrochure Teirlinckroute

De Teirlinckroute is 45 km lang en loodst je door de streek waar Herman Teirlinck opgroeide. Herman Teirlinck is een bekend auteur en kunstenaar en de streek rond Brakel vormt vaak het decor in zijn romans. De route start in het centrum van Nederbrakel en passeert langs verschillende deelgemeenten. Je fietst door een glooiend landschap vol bron- en bosgebieden en krijgt ook enkele kuitenbijters op het menu.

Gelukkig kan je na het fietsen terug op krachten komen met deze superlekkere streekproducten uit Brakel.

De Koekelaere Triverius worstjes

De Orde van Triverius organiseert jaarlijks zijn eetfestijn in zaal Ter Elst, die uitgebaat wordt door Eric De Koekelaere, ook gekend als meesterslager van Slagerij De Koekelaere. Eric ontwikkelt al wel eens graag een nieuw soort worst in zijn slagerij en omwille van bovenstaande ging hij aan de slag om een Triverius worstje te maken. Het werd een klein, droog, gerookt exemplaar, dat naar eigen zeggen enorm verslavend werkt. Eenmaal je eraan begint, ben je niet meer te stoppen.

Opgepast: hou er rekening mee dat deze worstjes slechts 2 à 3 dagen mogen verpakt blijven als je ze toevoegt aan een geschenk.
Kies je bezorg- of afhaaldatum net voor de dag waarop je het geschenk nodig hebt. Je ontvangt van ons een email na je bestelling om je bezorg- of afhaaldatum vast te leggen.

ESME-shop Grimaldie amber (33cl)

Grimaldie amber is uniek in zijn soort. Dit ambachtelijk bier wordt gebrouwen met 3 Belgische hopsoorten, honing en… Colli Maceratesi. Dit is een rode Italiaanse wijn die geproduceerd wordt in de provincie Macerata in de Marche-streek, een regio in het midden van Italië, aan de Adriatische zee. Het brouwproces verloopt net zoals anders, het is pas wanneer het bier klaar is, dat er 10% rode wijn wordt aan toegevoegd. De wijn geeft een volle en diepe smaak aan het bier en zorgt voor een perfecte zoet-bitter balans.

ESME-shop Grimaldie blond (33cl)

Grimaldie blond is net zoals de Grimaldie amber een ambachtelijk bier dat wordt gebrouwen met 3 Belgische hopsoorten, honing en… Verdicchio di Matelica. Dit is een witte Italiaanse wijn die gemaakt wordt van de Verdicchio druif rondom het dorp Matelica in de Marche-streek, een regio in het midden van Italië, aan de Adriatische zee. De wijn geeft een interessante en sprankelende toets aan het bier naast de zachte, bittere afdronk.

Fien & Dieter's Zomerhoning (500g)

Zomerhoning smaakt anders dan lentehoning en dat komt omdat de bijtjes hun stuifmeel en nectar van de planten halen die op dat moment in bloei staan. Dat zijn natuurlijk andere planten dan in de lente. Honing is eigenlijk de voedselvoorraad van de bijen voor later, als er geen bloemen meer zijn. Fien en Dieter nemen uiteraard enkel de hoeveelheid honing weg die de bijen kunnen missen om zeker de winter door te komen.

La Lavande thee

De kruidenthee’s van Herboristerie La Lavande worden door Anneleen eigenhandig samengesteld op basis van smaken en geuren. Wanneer ze een nieuwe mengeling ontwikkelt, kiest ze haar kruiden zorgvuldig uit. Ze proeft ze elk apart om zo hun pure smaak af te toetsen en te matchen met andere kruiden. Daarna is het een kwestie van de juiste verhoudingen te zoeken om zo tot een perfect samenpassend geheel te komen. Welke thee in het pakket zit, hangt af van de voorraad.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.