Appelino Appelsap in een doos
Appelino Appelsap bag in box (5l)
0 Review | Review toevoegen
Appelsap met volle en ronde smaak dankzij een mix van 6 verschillende soorten lokaal gekweekte appels in een handige bag in box verpakking

Bezorgkosten (afhaling is gratis)

€ 6,50

Bezorg-/afhaaltermijn

2 dagen

€ 16,90 *
Prijs per stuk

Voorraad : 5

Troeven:
product pro icon
Pure, onvervalste smaak van echt appelsap
product pro icon
Liefdevol geperst van minstens 6 verschillende lokale appelsoorten
product pro icon
Zonder toevoeging van bewaarmiddelen of andere additieven
product pro icon
Langdurige versheid dankzij bag in box verpakking
product pro icon
Ideaal voor een feestje of receptie
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Appelino's appelsap is de perfecte dorstlesser voor wie houdt van de pure, onvervalste smaak van echt appelsap en op zoek is naar een verfrissend en gezond drankje voor zichzelf en hun gezin.


Appelino: waar de liefde voor natuur en appels samenkomt

In Ottergem, een kleine deelgemeente van Erpe-Mere aan de rand van de Vlaamse Ardennen, vind je Appelino, het bedrijf van Pavol en Frauke. Het is een plek waar de liefde voor de natuur en appels samenkomt in de ambachtelijke productie van appelsap. Het is voor Pavol en Frauke een voorrecht om te werken met producten die rechtstreeks uit de schoot van de natuur komen. Gemaakt van minstens 6 verschillende lokale appelsoorten, is het appelsap een verfijnde mix van zoete en zure tonen met een ronde en volle smaak.

Appelsap in Bag in Box verpakking: onbeperkt genieten

Het appelsap voor de bag in box verpakking wordt zorgvuldig gefilterd zodat je er tot de laatste druppel van kan genieten en niet geconfronteerd wordt met een restant ongewenste pulp. Het sap wordt kort gepasteuriseerd om de smaak en versheid te behouden en dankzij de vacuumzak blijft het sap lang houdbaar zonder toevoeging van bewaarmiddelen of andere additieven. Na opening bewaar je de box best in de koelkast. Op deze manier behoudt het sap zijn optimale versheid en smaak. De handige bag in box verpakking zorgt voor minder afval en een lagere ecologische voetafdruk. Na opening blijft het sap nog minstens een maand houdbaar, zodat je keer op keer kunt genieten van de pure smaak van Appelino's appelsap.

De veelzijdigheid van appelsap: zowel warm als koud

Appelsap is niet alleen heerlijk koud te drinken, maar ook warm, bijvoorbeeld als thee met een snuifje kaneel, zoals Frauke aanraadt. Een veelzijdige drank die perfect past bij elke gelegenheid. Het is tevens een ideaal non-alcoholisch aperitief, als lokale tegenhanger voor het klassieke sinaasappelsap dat vaak wordt aangeboden naast schuimwijn. De bag in box verpakking is ideaal voor op een (kinder)feestje of receptie.

 

Pas op: de bag in box verpakking kan je niet toevoegen aan geschenkpakketten. Daarvoor verwijs ik graag naar de flessen van 1 liter.


 

Informatie

Producent
Appelino
Herkomst
Erpe-Mere
Verpakking
tapvatje
Inhoud
5 liter
Type
fruitsap
Samenstelling
100% puur, vers geperst appelsap
Allergenen
geen
Bewaring
gepasteuriseerd, zonder bewaarmiddelen, na opening 1 maand houdbaar in de koelkast

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.