Braeckman Baldwin's Premium Distilled Gin
Braeckman Baldwin's Premium Distilled Gin
0 Review | Review toevoegen
Frisse gin op basis van 3 lokale Vlaamse kruiden

Bezorgkosten (afhaling is gratis)

€ 6,50

Bezorg-/afhaaltermijn

2-3 werkdagen

€ 39,00 *
Prijs per stuk

Voorraad : 2

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
Baldwin’s Premium Distilled gin is een superzachte en droge gin met een unieke combinatie van drie lokale Vlaamse kruiden: kamille, vlierbloesem en engelwortel. Naast deze kruidenmix wordt deze gin gedistilleerd met enkel de puurste graanalcohol, Oudenaards brouwwater en nog 14 extra botanische kruiden en specerijen, persoonlijk gekozen door de meester-distilleerder zelf.

Baldwin is de Engelse naam van de Vlaamse Graaf Boudewijn (1172-1205), die de eerste Keizer van het Latijns Keizerrijk van Constantinopel werd. Hij bracht de Arabische cultuur en wetenschap zoals de alchemie en de distilleerkunst naar het Westen en sindsdien kent de distillatie van elixirs of eau de vies een groot succes in Vlaanderen. En zo vormde deze Vlaamse Graaf de inspiratiebron voor meester-distilleerder Filip Braeckman om een gin te ontwikkelen op basis van zijn favoriete Vlaamse botanische kruiden.

Weetje: Baldwin's Premium Distilled Gin wordt gedistilleerd in een traditionele koperen alambiek, een soort distilleertoestel dat telkens manueel moet gevuld worden.

Meer over Braeckman Graanstokerij  |  Meer producten uit Oudenaarde

Informatie

Producent
Braeckman Graanstokerij
Herkomst
Oudenaarde
Verpakking
glazen fles
Inhoud
50 cl
Type
gin
Alcoholgehalte
46%

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.