Braeckman Blauwe Duif graanjenever
Braeckman Blauwe Duif graanjenever
0 Review | Review toevoegen
Dé oerjenever van Braeckman Graanstokerij

Bezorgkosten (afhaling is gratis)

€ 6,50

Bezorg-/afhaaltermijn

2-3 werkdagen

€ 17,50 *
Prijs per stuk

Voorraad : 4

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
Braeckman Blauwe Duif is de oerjenever van Braeckman Graanstokerij en maakt dan ook deel uit van de Classic reeks van de stokerij. Hij werd ontwikkel door stichter Achiel Braeckman en het meer dan 100 jaar oude recept wordt nog steeds gevolgd, al drie generaties lang. Het recept is een goed bewaard familiegeheim dat van generatie op generatie wordt doorgegeven. Blauwe Duif is een pure graanjenever, zacht van smaak met de frisheid van jeneverbessen. De basis wordt gevormd door een beperkte hoeveelheid moutwijn en een kruidendistillaat met veel jeneverbes bepaalt het unieke karakter van deze graanjenever.

De jenevers uit de Classic reeks hebben als basis traditioneel zelfgestookte moutwijn van rogge en mout. Zo blijven ze trouw aan de oude spreuk “van korrel tot borrel” wat hen onderscheidt van andere jeneverproducenten. Deze basis wordt verder afgewerkt en op smaak gebracht met een zelfgestookt kruidendistillaat van jeneverbes en andere aromatische kruiden.

De volledige Classic reeks kreeg het label "streekproduct Vlaamse Ardennen" als erkenning van oorsprong, traditie en kwaliteit.

Meer over Braeckman Graanstokerij  |  Meer producten uit Oudenaarde

Informatie

Producent
Braeckman Graanstokerij
Herkomst
Oudenaarde
Verpakking
glazen fles
Inhoud
70 cl
Type
jenever
Alcoholgehalte
30%

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.