Braeckman Oude graanjenever
Braeckman Oude graanjenever
0 Review | Review toevoegen
Gelagerde en volle graansmaak

Bezorgkosten (afhaling is gratis)

€ 6,50

Bezorg-/afhaaltermijn

2-3 werkdagen

€ 24,50 *
Prijs per stuk

Voorraad : 2

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
De Oude graanjenever van Braeckman Graanstokerij werd gestookt uit een granendistillaat van rogge en mout en werd 6 jaar op Amerikaanse eikenhouten vaten gerijpt. Deze karaktervolle graanjenever heeft dan ook een doordrongen houtaroma naast de volle graansmaak. Al is de jeneverbes op de achtergrond nooit ver weg.

De jenevers uit de Classic reeks hebben als basis traditioneel zelfgestookte moutwijn van rogge en mout. Zo blijven ze trouw aan de oude spreuk “van korrel tot borrel” wat hen onderscheidt van andere jeneverproducenten. Deze basis wordt verder afgewerkt en op smaak gebracht met een zelfgestookt kruidendistillaat van jeneverbes en andere aromatische kruiden.

De volledige Classic reeks kreeg het label "streekproduct Vlaamse Ardennen" als erkenning van oorsprong, traditie en kwaliteit.

Deze oude graanjenever werd nog eens extra beloond het met het “O’de Flander” label. Dit betekent dat de jenever gemaakt werd in de provincie Oost-Vlaanderen, minimum 35% alcohol bevat en gemaakt is op basis van graanalcohol.

Meer over Braeckman Graanstokerij  |  Meer producten uit Oudenaarde
 

Informatie

Producent
Braeckman Graanstokerij
Herkomst
Oudenaarde
Verpakking
glazen fles
Inhoud
70 cl
Type
jenever
Alcoholgehalte
38%

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.