Bruisende apero Producten Bruisende apero Geschenkpakket Bruisende apero Geschenkpakket Bruisende apero
Bruisende apero Producten Bruisende apero Geschenkpakket Bruisende apero Geschenkpakket Bruisende apero
Bruisende apero
0 Review | Review toevoegen
Klassiek aperitieven met een verfijnde Belgische schuimwijn en lekkere lokale hapjes

Bezorgkosten (afhaling is gratis)

€ 6,50

Verwachte levertijd

tijdelijk uitverkocht

€ 64,50 *
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Dit product is niet uit voorraad leverbaar
 
Op verlanglijst

Pres de Gand Brut Nature 2018

Deze Brut Nature van Wijndomein Pres de Gand is een schuimwijn die gemaakt werd van de 3 champagnedruiven: de chardonnay, pinot meunier en pinot noir. Het enige verschil is dat hij van Belgische bodem is en dus daarom geen champagne mag genoemd worden. 15 maanden heeft hij mogen rijpen “sur lattes” om nu als frisse, fruitige schuimwijn in ons glas te belanden.
Meer over Wijndomein Pres de Gand | Meer producten uit Herzele

De Koekelaere Triverius worstjes

De Orde van Triverius organiseert jaarlijks zijn eetfestijn in zaal Ter Elst, die uitgebaat wordt door Eric De Koekelaere, ook gekend als meesterslager van Slagerij De Koekelaere. Eric ontwikkelt al wel eens graag een nieuw soort worst in zijn slagerij en omwille van bovenstaande ging hij aan de slag om een Triverius worstje te maken. Het werd een klein, droog, gerookt exemplaar, dat naar eigen zeggen enorm verslavend werkt. Eenmaal je eraan begint, ben je niet meer te stoppen.
Meer over Slagerij De Koekelaere | Meer producten uit Brakel

Gemeldorpse kaas

Een bolletje Gemeldorpse kaas is een zacht bolletje gouda gemaakt van verse gepasteuriseerde melk. Afhankelijk van de voorraad bevat het pakket een bolletje natuur of een bolletje met 2 soorten mosterdzaad, brandnetel, fijne kruiden of geroosterde hazelnoten.
Meer over Brouwerij Gemeldorp | Meer producten uit Lierde

Kattekwaad mosterd

De mosterd van Kattekwaad Artisanale Lekkernijen bevat net zoals alle producten die Katrien maakt dat gekende tikkeltje Kattekwaad. Altijd zit er een onverwachte twist in, zo ook in haar mosterd. De grove mosterd maakt ze met venkel, de fijne mosterd bevat paprika. Welke mosterd in het pakket zit, is afhankelijk van de voorraad.
Meer over Kattekwaad Artisanale Lekkernijen | Meer producten uit Herzele

Kattekwaad confituur

Naast boterhamconfituren heeft Katrien ook twee confituren die superlekker zijn bij kaas- en vleesschotels. Net zoals haar andere confituren hebben ze een speciale twist en dit in de vorm van drank. De ene bevat namelijk amaretto, de andere whisky. Welke smaak in het pakket zit, hangt af van de huidige voorraad.
Meer over Kattekwaad Artisanale Lekkernijen | Meer producten uit Herzele

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.