Bruisende chocolade Bruisende chocolade
Bruisende chocolade Bruisende chocolade
Bruisende chocolade
0 Review | Review toevoegen
Frisse schuimwijn met de lekkerste chocolade

Bezorgkosten (afhaling is gratis)

€ 6,50

Bezorg-/afhaaltermijn

2-3 werkdagen

€ 52,50 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Pres de Gand Brut Nature 2018

Deze Brut Nature van Wijndomein Pres de Gand is een schuimwijn die gemaakt werd van de 3 champagnedruiven: de chardonnay, pinot meunier en pinot noir. Het enige verschil is dat hij van Belgische bodem is en dus daarom geen champagne mag genoemd worden. 15 maanden heeft hij mogen rijpen “sur lattes” om nu als frisse, fruitige schuimwijn in ons glas te belanden.
Meer over Wijndomein Pres de Gand  |  Meer producten uit Herzele

Hermes truffels (150g)

Ambachtelijke truffels volledig met de hand gemaakt en met échte boter. Intensiever in bereiding, duurder in grondstoffen, maar zo veel lekkerder! Ze er niet alleen overheerlijk uit, ze smaken ook hemels. Afhankelijk van de voorraad bevat het pakket praliné truffels, mokka truffels of Marc de Champagne truffels.
Meer over Chocolaterie Hermes | Meer producten uit Ronse

Hermes pralines (2x 200g)

De pralines van Chocolatier Hermes hebben als basis de gekende, traditionele vullingen, maar ze werden bereid met de allerbeste ingrediënten. Alle vullingen worden huisgemaakt zonder gebruik van bewaarmiddelen. Van praliné uit 100% hazelnoten en crème au beurre tot zelfs de karamel, iets wat niet veel chocolatiers nog doen. Veel van de recepten zijn nog dezelfde als in 1958 bij de start van het chocolade-atelier. Het pakket bevat afhankelijk van de voorraad cerises, paardenkopjes, valentin pralines of advocaat pralines.
Meer over Chocolaterie Hermes | Meer producten uit Ronse

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.