Bruisende chocolade geschenkpakket Bruisende chocolade geschenkpakket bovenaanzicht Bruisende chocolade infokaartjes Bruisende chocolade Bruisende chocolade Bruisende chocolade Bruisende chocolade Bruisende chocolade
Bruisende chocolade geschenkpakket Bruisende chocolade geschenkpakket bovenaanzicht Bruisende chocolade infokaartjes Bruisende chocolade Bruisende chocolade Bruisende chocolade Bruisende chocolade Bruisende chocolade
Bruisende chocolade
Het beste van twee werelden: de fijne sprankeling van schuimwijn en de warme smaak van chocolade.

Bezorgkosten (afhaling is gratis)

€ 6,50

Verwachte levertijd

tijdelijk uitverkocht

€ 61,50 *
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Dit product is niet uit voorraad leverbaar
 
Op verlanglijst

Het geschenkpakket “Bruisende chocolade” combineert het beste van twee werelden: de fijne sprankeling van schuimwijn en de warme smaak van chocolade.

Het middelpunt van dit geschenkpakket is een fles "Kampagne" rosé crémant extra-brut van Wijndomein Kampenberg. Het is een schuimwijn die met veel liefde en aandacht werd gemaakt volgens de "méthode traditionnelle", net als in de Champagne-streek. Wat deze fles bijzonder maakt, is de langzame rijping van minstens 38 maand "sur lattes". Dat betekent dat de flessen horizontaal liggen te rusten in de kelder, waardoor je kan genieten van heerlijke bubbels met een uitzonderlijke kwaliteit en een sublieme, fijne pareling.

Schuimwijn wordt vaak geassocieerd met gezellige momenten onder vrienden of familie, evenals persoonlijke verwennerij. En wat zou zo’n moment nog completer kunnen maken dan heerlijke smeuïge chocolade? Daarom heb ik in dit geschenkpakket enkele verrukkelijke chocolaatjes geselecteerd om met deze schuimwijn te combineren.

De botertruffels van Au Château Chocolat zijn tijdloze klassiekers. Ze worden gemaakt in het kleinste winkeltje van Maarkedal met hoeveboter uit het nabijgelegen Horebeke. Elke truffel werd door Charlotte met de hand omhuld met heerlijke Callebaut chocoladeschilfers en een vleugje liefde. Eenvoudig, maar zo lekker!

Het Gavers Flupke, een delicaat chocolaatje zonder vulling, is een eerbetoon aan de prachtige fontein beneden aan de markt van Gavere, genaamd Flupke Fonteine. Het prachtig versierde doosje bevat een mix van fondant, witte en melkchocolade en laat de keuze vrij om naar believen te combineren met de sprankelende bubbels van de crèmant.

Omdat wijn heerlijk combineert met de bitterheid van donkere chocolade, bevat het geschenkpakket een zakje traditionele orangettes van Chocolaterie Hermes. Deze heerlijke lekkernijen, bestaande uit gekonfijte sinaasappelschil omhuld met een dun laagje donkere chocolade, katapulteren je meteen terug naar grootmoederstijd.

Als kers op de taart bevat dit prachtig pakket heerlijke likeurpralines van Chocolaterie Hermes, gevuld met kersenlikeur of traditionele advocaat van Filliers. De diepe smaak van de knapperige fondant chocolade die de likeur omhult, combineert perfect met de sprankelende rosé bubbels.

Ik denk dat ik wel kan stellen dat dit "Bruisende chocolade" geschenkpakket staat voor puur genot. Of het nu bedoeld is voor een speciale gelegenheid of omdat je iemand zomaar wil verwennen, met dit geschenkpakket zit je sowieso goed. Vooral liefhebbers van schuimwijn en chocolade zullen dit pakket zeker weten te appreciëren.

 

Inhoud:

  • Wijndomein Kampenberg Kampagne (75cl)
  • Au Château Chocolat Botertruffels melkchocolade (200g) (UITVERKOCHT)
  • Bon Appetine Gaverse chocolade Flupkes (24 stuks)
  • Chocolaterie Hermes Orangettes (100g) (UITVERKOCHT)
  • Chocolaterie Hermes pralines (200g)
  • Geschenkverpakking