Esme-shop
ESME-shop is de webwinkel van Els Haesebroek en haar man Marnix. Ze hebben samen twee kinderen, Ella en Sara en zo is de naam van de webwinkel compleet: Els, Sara, Marnix en Ella. Ze werden met zijn allen verliefd op Italië, een land met een rijke cultuur, melodieuze taal en vooral zeer lekkere delicatessen. Tijdens een vakantie in B&B Casa Grimaldi, uitgebaat door een Zottegems koppel, ontstond het idee voor de webwinkel. De eigenaars van de B&B produceerden wijn, olijfolie en honing en ze verkochten deze in België. Els bood aan om de verdeling in België op zich te nemen en zo werd ESME-shop geboren.

Naast de Italiaanse delicatessen vind je er ook een zeer speciaal en uniek bier: grimaldie. Genoemd naar de B&B en gebaseerd op hun wijnen, maar in de basis puur Belgisch. Het is namelijk bier, gebrouwen met Belgische hop, maar verrijkt met Italiaanse wijn.

“Mijn echte vuurdoop kreeg ik op de derde Brakelse Bierhappening. Hoewel de mensen eerst wat terughoudend waren, bleken ze nadat ze het bier geproefd hadden, heel enthousiast.”
Els Haesebroek


 


Weergave:
 


Bezig met laden...
ESME-shop G-Gin (50cl)

ESME-shop G-Gin (50cl)

Een gin met smaak, pit en zomerse flair. Zoveel smaak zelfs dat je deze gin perfect on the rocks kan drinken.

46,00*

ESME-shop Grimaldie amber (33cl)

ESME-shop Grimaldie amber (33cl)

Bier met rode wijn: een perfecte zoet-bitter balans

2,90*

ESME-shop Grimaldie blond (33cl)

ESME-shop Grimaldie blond (33cl)

Uniek in zijn soort: bier met witte wijn

2,90*


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies