Ginstberg Limonade orange (20cl) - THT 13/03/2024 Ginstberg Limonade Orange (20cl)
Ginstberg Limonade orange (20cl) - THT 13/03/2024 Ginstberg Limonade Orange (20cl)
Ginstberg Limonade orange (20cl) - THT 13/03/2024
0 Review | Review toevoegen
Keer terug naar de jaren 80 met deze feloranje limonade met zoete sinaasappelsmaak, ambachtelijk geproduceerd met heerlijk fris natuurlijke mineraalwater van de Ginstbron

Bezorgkosten (afhaling is gratis)

€ 6,50

Bezorg-/afhaaltermijn

2 dagen

Statiegeld

€ 0,10

€ 1,90 *
€ 1,10 *

Voorraad : 11

Troeven:
product pro icon
Pure nostalgie naar de limonades uit de jaren ‘80
product pro icon
Levendige oranje kleur en een zoete sinaasappelsmaak
product pro icon
Bevat natuurlijke mineraalwater rechtstreeks uit de Ginstbron
product pro icon
Bevat geen kunstmatige zoetstoffen
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Ginstberg Orange: een terugkeer naar authentieke sinaasappellimonade

Ginstberg limonades & waters brengt een klassieke smaak terug tot leven met Ginstberg limonade orange. Deze feloranje drank, met zijn zoete sinaasappelsmaak, neemt je mee terug naar de jaren 80, toen deze limonade immens populair was. Bij grootouders, op café, ja zelfs op school, werd deze felgekleurde limonade gesmaakt.

Het geheime ingrediënt: natuurlijk mineraalwater

Het natuurlijke mineraalwater van de Ginstbron vormt het geheime ingrediënt dat deze sinaasappellimonade zo uniek maakt. Het wordt opgevangen recht vanuit de bron op het domein en vormt de basis van de unieke kwaliteit van Ginstberg limonade orange.

Echte smaak met suiker

De sinaasappellimonade van Ginstberg bevat geen kunstmatige zoetstoffen, maar echte suiker en dat proef je. Het levert die authentieke, rijke smaak die doet denken aan vervlogen tijden, toen limonades niet weg te denken waren uit het dagelijkse leven. Maar limonades zijn vandaag de dag weer helemaal in. In de winkels zijn de drankenafdelingen gevuld met een reusachtig assortiment aan siropen en limonades. Met Ginstberg limonade orange kies je voor een authentieke smaak, ambachtelijk gemaakt met glashelder en heerlijk fris bronwater.

Authentieke smaakbeleving

Ginstberg limonade orange beantwoordt perfect aan de groeiende vraag naar alcoholvrije alternatieven die rijk zijn aan smaak en met passie worden bereid. Heel wat anders dan de massaproductie van frisdrankgiganten. Proef Ginstberg limonade orange en keer terug in de tijd, naar een tijdperk van eenvoudige, echte smaken.

 

Informatie

Producent
Ginstberg
Herkomst
Oosterzele
Verpakking
glazen fles
Inhoud
20 cl
Type
limonade
Samenstelling
natuurlijk koolzuurhoudend bronwater Ginstberg, suikers, citroenzuur, natuurlijke sinaasappelaromastoffen en kleurstoffen: E102/E110
Allergenen
geen

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.