Maak kennis met Wilson Tonic van Ginstberg
Op de rand van de Vlaamse Ardennen aan de voet van de Ginstberg komt een unieke tonic tot leven. Wilson Tonic, vervaardigd met het natuurlijke mineraalwater van de Ginstbron, smaakt net zo verfrissend als het water dat rechtstreeks uit de bron komt borrelen.
Het geheime ingrediënt
De basis van Wilson Tonic wordt gevormd door het natuurlijke mineraalwater dat uit de Ginstbron op het landgoed stroomt. Dit water draagt bij aan de unieke kwaliteit van de tonic en zorgt voor een verrassende frisheid. De zachte zoetheid van de tonic wordt aangevuld met een subtiele bitterheid in de afdronk, wat van Wilson Tonic een zeer toegankelijke tonic maakt.
Genieten van Wilson Tonic: puur of in een gin-tonic
Wilson tonic is niet alleen uiterst geschikt om op zichzelf te drinken, maar vormt ook een uitstekende basis voor het bereiden van een heerlijke gin-tonic. Het zoete kantje van de tonic laat zich perfect combineren met gins die deze zoetheid aanvullen zoals gins met citrussmaken of met een bloemig karakter. Het is een kwestie van experimenteren en je persoonlijke voorkeur ontdekken.
De perfecte gin-tonic
- Gebruik een mooi groot glas en vul het met ijs. Kies bij voorkeur voor grote blokken, deze smelten minder snel en houden je drankje lang koel, zonder snel te veel water toe te voegen.
- Giet met een barmaatje 50 ml gin in het glas. Ideaal is een verhouding van 1/3 gin en 2/3 tonic.
- Voeg de garnering toe. Kies voor bijpassende citrus, zoals een schijfje citroen of pompelmoes, of ga voor de zachte frisheid van komkommer, of een paar bevroren frambozen voor een speelse twist.
- Gebruik Wilson Tonic om het glas tot ongeveer de helft te vullen. Je hoeft er niet meteen alles in te doen. Het restant van de tonic kan netjes naast je gin-tonic worden geserveerd, zodat je kan aanpassen aan je persoonlijke smaak.
- Geef je gin-tonic een zachte roerbeurt met een barlepel om de ingrediënten te mengen en de aroma's te laten versmelten.
Je gin-tonic is klaar om op te dienen. Geniet ervan!