Hartverwarmend geschenkpakket Hartverwarmend geschenkpakket bovenaanzicht Hartverwarmend infokaartjes Herbathee (50g losse thee) La Lavande thee (50g losse thee) Fien & Dieter's honing (250g) Bebijn artisanale gommetjes (100g) Au Château Chocolat Caraques (30 stuks)
Hartverwarmend geschenkpakket Hartverwarmend geschenkpakket bovenaanzicht Hartverwarmend infokaartjes Herbathee (50g losse thee) La Lavande thee (50g losse thee) Fien & Dieter's honing (250g) Bebijn artisanale gommetjes (100g) Au Château Chocolat Caraques (30 stuks)
Hartverwarmend
0 Review | Review toevoegen
Knusse kopjes thee en heerlijke zoetigheden om iemand bijzonder te verwarmen met gezellige ontspannen momenten

Bezorgkosten (afhaling is gratis)

€ 6,50

Bezorg-/afhaaltermijn

2 dagen

€ 47,00 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

"Hartverwarmend” is een prachtig geschenkpakket om iemand bijzonder te verwarmen met knusse kopjes thee en heerlijke zoetigheden.In dit hartverwarmend geschenkpakket staan twee bijzondere theetjes centraal, elk met een uniek verhaal en een eigen karakter.

Dorine van Herbathee uit Gavere is niet alleen een bedreven voetreflexologe, maar haar passie voor kruiden leidde haar ook naar het pad van herborist. Met oog voor kwaliteit en een grote liefde voor kruiden, stelt Dorine zorgvuldig haar thee’s en tisanes samen waarbij ze ook rekening houdt met het medicinale aspect van de gebruikte kruiden.

Bij Herboristerie La Lavande draait alles rond schoonheid, ontspanning en gezondheid. De kruidenthee’s die Anneleen creëert passen volledig in dit concept. Elke melange stelt ze met uiterste precisie en passie voor smaak en geur samen door de pure smaken van de kruiden één voor één af te toetsen en met elkaar te combineren tot een harmonieus geheel.

Bij deze theetjes vind je een potje honing van Fien en Dieter, een imkerskoppel uit Brakel. Honing is ideaal om je thee op een natuurlijke manier een vleugje zoetheid te geven.

Omdat verwennerij een belangrijk aspect is van dit geschenk, zitten er heerlijk zoete streeklekkernijen bij.

De handgemaakte snoepjes van Confiserie Bebijn zijn zachte gommetjes zoals je ze nog nooit geproefd hebt. Confiseur Bart speelt met vormen, texturen, kleuren en ongewone smaakcombinaties, waarmee hij zowel jong en oud verrast. Een echt vast gamma heeft hij niet. Het aanbod varieert met de seizoenen en inspiraties van Bart, waardoor ook de gommetjes in dit pakket mee variëren.

Daarnaast vind je bij dit hartverwarmende geschenkpakket ook caraques van Au Château Chocolat. Deze chocolaatjes zijn gemaakt van 100% Callebaut chocolade en hebben prachtige bloemvormen. Het doosje bevat een assortiment van melkchocolade, pure chocolade en witte chocolade en vormt een onweerstaanbare verleiding voor liefhebbers van pure chocolade.

Kortom, "Hartverwarmend " is een perfect cadeau voor thee-enthousiastelingen en levensgenieters die van pure en natuurlijke smaken houden. Leg een theeliefhebbende vriend in de watten met een geschenkpakket vol warmte, zoetheid en liefde en bezorg ze heerlijk ontspannen momenten.


Inhoud:

  • Au Château Chocolat Caraques (30 stuks)
  • Bebijn artisanale gommetjes (100g)
  • Fien & Dieter's honing (250g)
  • Herbathee (50g losse thee)
  • La Lavande thee (50g losse thee)
  • Planeet Noom Wenskaart
  • Geschenkverpakking

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.