Hartverwarmend Hartverwarmend Hartverwarmend
Hartverwarmend Hartverwarmend Hartverwarmend
Hartverwarmend
0 Review | Review toevoegen
Heerlijk verwarmende thee met liefdevolle snoepjes

Bezorgkosten (afhaling is gratis)

€ 6,50

Bezorg-/afhaaltermijn

2-3 werkdagen

€ 40,50 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

HerbaThee (50g)

Dorine is voetreflexologe van opleiding, maar heeft daarnaast ook een grote passie voor kruiden. Daarom volgde ze een opleiding tot herboriste en breidde ze deze kennis nog verder uit met een opleiding kruidenverwerking. Haar kennis en passie gebruikt ze om heerlijke thee’s en tisanes samen te stellen. De kruiden die ze gebruikt kiest ze zorgvuldig uit waarbij ze heel veel belang hecht aan de kwaliteit. Welke thee in het pakket zit, hangt af van de voorraad.

La Lavande thee (50g)

De kruidenthee’s van Herboristerie La Lavande worden door Anneleen eigenhandig samengesteld op basis van smaken en geuren. Wanneer ze een nieuwe mengeling ontwikkelt, kiest ze haar kruiden zorgvuldig uit. Ze proeft ze elk apart om zo hun pure smaak af te toetsen en te matchen met andere kruiden. Daarna is het een kwestie van de juiste verhoudingen te zoeken om zo tot een perfect samenpassend geheel te komen. Welke thee in het pakket zit, hangt af van de voorraad.

Fien & Dieter's Zomerhoning (500g)

Zomerhoning smaakt anders dan lentehoning en dat komt omdat de bijtjes hun stuifmeel en nectar van de planten halen die op dat moment in bloei staan. Dat zijn natuurlijk andere planten dan in de lente. Honing is eigenlijk de voedselvoorraad van de bijen voor later, als er geen bloemen meer zijn. Fien en Dieter nemen uiteraard enkel de hoeveelheid honing weg die de bijen kunnen missen om zeker de winter door te komen.

Bebijn artisanale gommetjes (100g)

Confiserie Bebijn staat voor kwaliteit, exclusiviteit en ambacht. Alle snoep wordt volledig met de hand in eigen atelier vervaardigd door confiseur Bart. Hij speelt met vormen, texturen, kleuren en unieke smaakcombinaties en verrast daarmee groot en klein. De grondstoffen die hij gebruikt zijn van de allerbeste kwaliteit en bewaarmiddelen zitten er niet in. Een echt vast gamma is er niet. Het aanbod varieert met de seizoenen en inspiraties van Bart, waardoor ook de gommetjes in dit pakket mee variëren.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.