Heerlijk ontbijten geschenkpakket Heerlijk ontbijten geschenkpakket Heerlijk ontbijten infokaartjes René De Rop Bam! Granola (300g) Fruitig Appel-kiwibessap (75cl) Alacart Koffie bonen of gemalen (250g) Kattekwaad confituur (210ml) Fien & Dieter's Lentehoning (250g) Gemeldorpse kaas (520g) La Lavande thee (50g)
Heerlijk ontbijten geschenkpakket Heerlijk ontbijten geschenkpakket Heerlijk ontbijten infokaartjes René De Rop Bam! Granola (300g) Fruitig Appel-kiwibessap (75cl) Alacart Koffie bonen of gemalen (250g) Kattekwaad confituur (210ml) Fien & Dieter's Lentehoning (250g) Gemeldorpse kaas (520g) La Lavande thee (50g)
Heerlijk ontbijten
0 Review | Review toevoegen
Verrukkelijke lokale producten die ervoor zorgen dat je 's ochtends niet kan wachten om uit bed te springen

Bezorgkosten (afhaling is gratis)

€ 6,50

Bezorg-/afhaaltermijn

2 dagen

€ 63,50 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Heb je ooit zo'n geweldig cadeau ontvangen dat je 's ochtends niet kunt wachten om uit bed te springen? Dat is exact het effect van het geschenkpakket "Heerlijk ontbijten". Het geschenkpakket bevat heerlijke lokale producten die een perfecte start van de dag garanderen.

In dit geschenkpakket vind je alles wat je nodig hebt voor de belangrijkste maaltijd van de dag: het ontbijt. Er is niets heerlijker dan 's morgens de zon te zien opkomen met een geurige kop koffie of een dampende tas thee in de hand en een rijkelijk gedekte ontbijttafel in het vooruitzicht. Enkel nog even passeren langs de plaatselijke warme bakker voor vers brood en misschien een knapperig croissantje en het feest kan beginnen.

De koffie in het geschenkpakket is afkomstig van Alacart Koffies, een koffiezaak gespecialiseerd in ambachtelijke gebrande melanges en de thee werd speciaal voor jou samengesteld door Anneleen van Herboristerie La Lavande. Met het potje lentehoning van imkersduo Fien en Dieter kan je de thee indien gewenst wat zoeten of je kan hem rijkelijk op je boterham smeren.

Wie geen koffie of thee drinkt, kan zich tegoed doen aan een glaasje lekker fris appel-kiwibessensap van het landbouwbedrijf Fruitig. Het sap zit bomvol vitamines en is ideaal om de dag mee te beginnen.

Met de confituur van Kattekwaad zal je een wonderbaarlijke nieuwe smaakcombinatie ontdekken. Katrien maakt geen gewone confituur, maar voegt er telkens een vleugje kattekwaad aan toe met een overwacht ingrediënt. Aalbesjes met munt, peer met vanille, kweeperen met 5-kruiden,... Welk potje ook in het pakket zit, ze zijn één voor één overheerlijk.

BAM! granola van René De Rop is een lekker fijne granola met enorm veel verschillende nootjes, zaden en pitten. Dankzij de plantaardige vetten heeft hij een positief effect op je cholesterol en door het gebruik van kokosbloesemsuiker in combinatie met de vele noten en zaden in de mix geeft hij je ook lang een verzadigd gevoel. Geen suikerdipje dus halfweg de voormiddag, maar knallen tot de lunch.

Ook voor een hartige toets wordt gezorgd met een zacht bolletje kaas van Brouwerij Gemeldorp. Brouwer Danny maakt zijn kazen bij de Beverse kaasmakerij waar enkel wordt gewerkt met verse melk van eigen koeien.

Of het nu voor een vriend, familielid of collega is, dit pakket is het ideale cadeau voor iedereen die houdt van de geneugten van een heerlijke ontbijt en de kleine dingen in het leven.

 

Inhoud:

  • Alacart Koffie bonen of gemalen (250g)
  • Fien & Dieter's Lentehoning (250g)
  • Fruitig Appel-kiwibessap (75cl)
  • Gemeldorpse kaas (520g)
  • Kattekwaad confituur (210ml)
  • La Lavande thee (50g)
  • René De Rop Bam! Granola (300g)
  • Planeet Noom Wenskaart
  • Geschenkverpakking

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.