Heerlijk ontbijten Heerlijk ontbijten
Heerlijk ontbijten Heerlijk ontbijten
Heerlijk ontbijten
0 Review | Review toevoegen
Lekkere producten voor een heerlijk ontbijt!

Bezorgkosten (afhaling is gratis)

€ 6,50

Bezorg-/afhaaltermijn

2-3 werkdagen

€ 65,50 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Buizerd & Saars Special Moments Coffee (250g)

Deze koffie heeft een beetje meer body dan de gewone dagdagelijkse koffie wat hem perfect maakt voor bij het dessert. Dat maakt hem de ideale koffie voor gezellige momenten onder familie en vrienden. Hij heeft een lekker lange nasmaak met een tropisch accent. Je kan kiezen uit bonen of gemalen.

Fien & Dieter's Zomerhoning (500g)

Zomerhoning smaakt anders dan lentehoning en dat komt omdat de bijtjes hun stuifmeel en nectar van de planten halen die op dat moment in bloei staan. Dat zijn natuurlijk andere planten dan in de lente. Honing is eigenlijk de voedselvoorraad van de bijen voor later, als er geen bloemen meer zijn. Fien en Dieter nemen uiteraard enkel de hoeveelheid honing weg die de bijen kunnen missen om zeker de winter door te komen.

Gemeldorpse kaas

Een bolletje Gemeldorpse kaas is een zacht bolletje gouda gemaakt van verse gepasteuriseerde melk. Afhankelijk van de voorraad bevat het pakket een bolletje natuur of een bolletje met 2 soorten mosterdzaad, brandnetel, fijne kruiden of geroosterde hazelnoten.

Hermes Mendiants

De mendiants van Chocolaterie Hermes worden één voor één met de hand gemaakt. Op elk schijfje krokante chocolade worden vier nootjes manueel aangebracht: een hazelnoot, een amandel, een pistachenoot en een walnoot. Geen gedroogde vruchten, enkel kwalitatieve noten op een krokante witte, bruine of fondant bodem.

Kattekwaad confituur

De confituren van Kattekwaad bestaan uit combinaties die je in geen enkele supermarkt zal vinden. Katrien gebruikt zoveel mogelijk zelf gekweekt fruit en haar creaties hebben altijd net dat tikkeltje extra. Steeds seizoensgebonden en altijd superlekker. De smaak in het pakket hangt af van de huidige voorraad.

Mrs. Peacock Syrups (25cl)

Een passie voor zoetigheid, een grote liefde voor bijtjes, een duurzame held en een voorstander van bio, vers en lokaal. Dat is Mrs. Peacock oftewel Marijke in een notendop. In haar prachtige hoevetje maakt ze de lekkerste siropen van seizoensfruit en kruiden. De kruiden en een deel van het fruit komt uit haar eigen achtertuin “Le jardin vert”, de rest koopt ze biologisch en in de mate van het mogelijke lokaal aan. Met haar siropen maak je de lekkerste limonade of geef je je yoghurt of ijsje extra smaak.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.