Heerlijk ontbijten Heerlijk ontbijten
Heerlijk ontbijten Heerlijk ontbijten
Heerlijk ontbijten
0 Reviews | Review toevoegen
Lekkere producten voor een heerlijk ontbijt!

Standaard levertijd

2-5 werkdagen

€ 52,50
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Buizerd & Saars Special Moments Coffee (250g)

Deze koffie heeft een beetje meer body dan de gewone dagdagelijkse koffie wat hem perfect maakt voor bij het dessert. Dat maakt hem de ideale koffie voor gezellige momenten onder familie en vrienden. Hij heeft een lekker lange nasmaak met een tropisch accent. Je kan kiezen uit bonen of gemalen.
Meer over Buizerd & Saars | Meer producten uit Kruisem

Kattekwaad Vlierbloesem siroop (33cl)

Vlierbloesem siroop van Kattekwaad is perfect voor het maken van het aperitief “Hugo”. Hij kan ook gewoon met spuitwater omgetoverd worden tot een lekkere limonade of kan puur gebruikt worden op een ijsje of pannenkoek.
Meer over Kattekwaad Artisanale Lekkernijen  |  Meer producten uit Herzele

Fien & Dieter's Lentehoning (125g)

Lentehoning smaakt anders dan zomerhoning en dat komt omdat de bijtjes hun stuifmeel en nectar van de planten halen die op dat moment in bloei staan. Dat zijn natuurlijk andere planten dan in de zomer. Honing is eigenlijk de voedselvoorraad van de bijen voor later, als er geen bloemen meer zijn. Fien en Dieter nemen uiteraard enkel de hoeveelheid honing weg die de bijen kunnen missen om zeker de winter door te komen. Het supervrolijke etiket werd ontworpen door de kinderen. Renée tekende de bloemen en Henri tekende de bijenkast.
Meer over imkers Fien & Dieter  |  Meer producten uit Brakel

Gemeldorpse kaas

Een bolletje Gemeldorpse kaas is een zacht bolletje gouda gemaakt van verse gepasteuriseerde melk. Afhankelijk van de voorraad bevat het pakket een bolletje natuur of een bolletje met 2 soorten mosterdzaad, brandnetel, fijne kruiden of geroosterde hazelnoten.
Meer over Brouwerij Gemeldorp  |  Meer producten uit Lierde

Kattekwaad confituur

De confituren van Kattekwaad bestaan uit combinaties die je in geen enkele supermarkt zal vinden. Katrien gebruikt zoveel mogelijk zelf gekweekt fruit en haar creaties hebben altijd net dat tikkeltje extra. Steeds seizoensgebonden en altijd superlekker. De smaak in het pakket hangt af van de huidige voorraad.
Meer over Kattekwaad Artisanale Lekkernijen | Meer producten uit Herzele

Hermes Mendiants

De mendiants van Chocolaterie Hermes worden één voor één met de hand gemaakt. Op elk schijfje krokante chocolade worden vier nootjes manueel aangebracht: een hazelnoot, een amandel, een pistachenoot en een walnoot. Geen gedroogde vruchten, enkel kwalitatieve noten op een krokante witte, bruine of fondant bodem.
Meer over Chocolaterie Hermes | Meer producten uit Ronse

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.