Geschenkpakket Heerlijk zoet Geschenkpakket Heerlijk zoet Producten Heerlijk zoet
Geschenkpakket Heerlijk zoet Geschenkpakket Heerlijk zoet Producten Heerlijk zoet
Heerlijk zoet
0 Review | Review toevoegen
Een stevige suikerboost met artisanale snoepjes, chocolade en confituur

Bezorgkosten (afhaling is gratis)

€ 6,50

Bezorg-/afhaaltermijn

2 dagen

€ 25,00 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Bebijn artisanale gommetjes (100g)

Confiserie Bebijn staat voor kwaliteit, exclusiviteit en ambacht. Alle snoep wordt volledig met de hand in eigen atelier vervaardigd door confiseur Bart. Hij speelt met vormen, texturen, kleuren en unieke smaakcombinaties en verrast daarmee groot en klein. De grondstoffen die hij gebruikt zijn van de allerbeste kwaliteit en bewaarmiddelen zitten er niet in. Een echt vast gamma is er niet. Het aanbod varieert met de seizoenen en inspiraties van Bart, waardoor ook de gommetjes in dit pakket mee variëren.
Meer over Confiserie Bebijn | Meer producten uit Oudenaarde

Hermes pralines (200g)

De pralines van Chocolatier Hermes hebben als basis de gekende, traditionele vullingen, maar ze werden bereid met de allerbeste ingrediënten. Alle vullingen worden huisgemaakt zonder gebruik van bewaarmiddelen. Van praliné uit 100% hazelnoten en crème au beurre tot zelfs de karamel, iets wat niet veel chocolatiers nog doen. Veel van de recepten zijn nog dezelfde als in 1958 bij de start van het chocolade-atelier. Het pakket bevat afhankelijk van de voorraad cerises, paardenkopjes, valentin pralines of advocaat pralines.
Meer over Chocolaterie Hermes | Meer producten uit Ronse

Kattekwaad confituur

De confituren van Kattekwaad bestaan uit combinaties die je in geen enkele supermarkt zal vinden. Katrien gebruikt zoveel mogelijk zelf gekweekt fruit en haar creaties hebben altijd net dat tikkeltje extra. Steeds seizoensgebonden en altijd superlekker. De smaak in het pakket hangt af van de huidige voorraad.
Meer over Kattekwaad Artisanale Lekkernijen | Meer producten uit Herzele

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.