Geschenkpakket Hemels nagenieten Geschenkpakket Hemels nagenieten Producten Hemels nagenieten
Geschenkpakket Hemels nagenieten Geschenkpakket Hemels nagenieten Producten Hemels nagenieten
Hemels nagenieten
0 Review | Review toevoegen
Een koffietje of theetje voor na de maaltijd met een stukje chocolade erbij en een limoncello om de vertering een handje te helpen

Bezorgkosten (afhaling is gratis)

€ 6,50

Bezorg-/afhaaltermijn

2 dagen

€ 64,50 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Buizerd & Saars Special Moments Coffee (250g)

Deze koffie heeft een beetje meer body dan de gewone dagdagelijkse koffie wat hem perfect maakt voor bij het dessert. Dat maakt hem de ideale koffie voor gezellige momenten onder familie en vrienden. Hij heeft een lekker lange nasmaak met een tropisch accent. Je kan kiezen voor bonen of gemalen

HerbaThee

Dorine is voetreflexologe van opleiding, maar heeft daarnaast ook een grote passie voor kruiden. Daarom volgde ze een opleiding tot herboriste en breidde ze deze kennis nog verder uit met een opleiding kruidenverwerking. Haar kennis en passie gebruikt ze om heerlijke thee’s en tisanes samen te stellen. De kruiden die ze gebruikt kiest ze zorgvuldig uit waarbij ze heel veel belang hecht aan de kwaliteit. Welke thee in het pakket zit, hangt af van de voorraad.

Litomcello (20cl)

Iedereen kent wel limoncello, de bekende citroenlikeur uit de streek rond Napels in Italië. Maar ken je Litomcello uit de streek rond Brakel al? Litomcello heeft verschillende cello’s waaronder de klassieker van citroen, maar ook de wat pittigere van limoen, een zachte van sinaasappel en een licht bittere van pompelmoes. Ze worden door Tom artisanaal bereid, uiteraard zonder kleur- of bewaarmiddelen. Welke cello in het pakket zit, hangt af van de voorraad.

Bebijn artisanale gommetjes (100g)

Confiserie Bebijn staat voor kwaliteit, exclusiviteit en ambacht. Alle snoep wordt volledig met de hand in eigen atelier vervaardigd door confiseur Bart. Hij speelt met vormen, texturen, kleuren en unieke smaakcombinaties en verrast daarmee groot en klein. De grondstoffen die hij gebruikt zijn van de allerbeste kwaliteit en bewaarmiddelen zitten er niet in. Een echt vast gamma is er niet. Het aanbod varieert met de seizoenen en inspiraties van Bart, waardoor ook de gommetjes in dit pakket mee variëren.

Au Château Chocolat pralines (200g)

Charlotte is de trotse eigenaresse van wellicht het allerkleinste winkeltje in Maarkedal en omstreken: Au Chateau Chocolat. In haar kasteeltje maakt ze met heel veel liefde en passie chocoladeproducten, ijs, koekjes, gebak en patisserie. Chocolade heeft Charlotte altijd op één of andere manier geïntrigeerd. Van kinds af aan had ze er interesse in. Daarom startte ze begin 2019 met Au Château Chocolat en opende ze eind 2020 haar kleine, maar heerlijke winkeltje. In het pakket zit een zakje zeevruchten of muizen, afhankelijk van de voorraad.

Hermes Truffels (150g)

Bij Chocolaterie Hermes in Ronse worden alle truffels met veel liefde en passie gemaakt. Alles gebeurt met de hand volgens de regels van de kunst en met ingrediënten van topkwaliteit. Zo gebruiken ze enkel échte boter en geen margarine, een verschil dat duidelijk merkbaar is. Het maakt ze namelijk decadent lekker.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.