Hemels-Zoet
De straffe madam achter Hemels Zoet heet Riena Engerie. In het dagelijkse leven is ze hoofdverpleegkundige op de dienst geriatrie en in haar vrije tijd ontspant ze zich met bakken. Na een zware dag op het werk kan ze zo haar hoofd helemaal leeg maken.

"De passie voor het bakken heb ik meegekregen van mijn grootvader. Hij was een fantastische hobbybakker en als kind hielp ik dikwijls mee. Zo groeide de passie voor de bakkersstiel. Tot nu bakte ik vooral voor mijn gezin en mijn familie, maar ik wil dit uitbreiden en bakker worden in bijberoep."
Riena Engerie


Het begon met gluten- en lactosevrij bakken voor haar gezin, want twee van haar kinderen zijn lactose-intolerant. Maar al snel bleek dat ook andere gezinnen hier nood aan hadden. Daarom besloot Riena om ook taarten en gebak op bestelling te maken. Tot vijf taarten per dag kan ze bakken, dankzij de professionele oven die ze in haar keuken heeft. Naast de prachtigste taarten en gebakjes maakt ze ook overheerlijke granola en confituur van vers seizoensfruit.

Het enige wat ze nog nodig had, was een naam voor haar zaak. Je hoeft het niet te ver te zoeken. Hemels is afkomstig van Hemelveerdegem, de deelgemeente van Lierde waar ze woont, en zoet… dat spreekt voor zich.

In september 2020 is ze gestart met een driejarige opleiding brood- en banketbakker in avondonderwijs met de bedoeling haar bakkunsten nog te verfijnen en zich verder te specialiseren in broden en ander gebak voor personen met specifieke voedselintoleranties.

Voor granola en verse confituur kan je bij ons terecht, taarten kan je rechtstreeks bij haar bestellen via haar facebookpagina.
 


Weergave:
 


Bezig met laden...
Hemels Zoete granola (150g)

Hemels Zoete granola (150g)

Lekker fijne krokante granola in een praktisch potje

5,00

Hemels Zoete granola (200g)

Hemels Zoete granola (200g)

Lekker fijne krokante granola

5,00

Hemels Zoete granola met rozijnen (150g)

Hemels Zoete granola met rozijnen (150g)

Heerlijk fijne granola met zoete rozijntjes in een praktisch glazen potje

5,00

Hemels Zoete granola met rozijnen (200g)

Hemels Zoete granola met rozijnen (200g)

Heerlijk fijne granola met zoete rozijntjes

5,00


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies