Producten Hermes fietsroute (Ronse) Geschenkpakket Hermes fietsroute (Ronse) Belevingspakket Hermes fietsroute (Ronse)
Producten Hermes fietsroute (Ronse) Geschenkpakket Hermes fietsroute (Ronse) Belevingspakket Hermes fietsroute (Ronse)
Hermes fietsroute (Ronse)
0 Review | Review toevoegen
Stevig fietsen en producten ontdekken uit Ronse en Maarkedal

Bezorgkosten (afhaling is gratis)

€ 6,50

Bezorg-/afhaaltermijn

2-3 werkdagen

€ 40,00 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Brochure Hermes fietsroute

De Hermes fietsroute is een uitdagende fietsroute voor geoefende fietsers. De 40 km lange route bevat heel wat serieuze kuitenbijters, maar de inspanningen worden ruimschoots beloond met de prachtige vergezichten. De start ligt in het centrum van Ronse, maar al snel laat je de stad achter je om deze in te ruilen voor de mooie natuur van het Muziekbos. Verder gaat het dan richting Henegouwen, langs het Kluisbos en de Hotond om dan terug te keren naar Ronse centrum. Een stad die beslist een bezoekje waard is!

Na je fietstocht kan je genieten van een lekker fris biertje of je suikers terug aanvullen met heerlijke artisanale chocolade.

Hermes Paardenkopjes (200g)

De Hermes paardenkoppen werden reeds in 1958 bij de oprichting van het chocolade-atelier gemaakt en worden nog steeds volgens de recepten van toen bereid. 6 soorten zijn er: praliné melk, praliné wit, praliné fondant, karamel melk, pistache wit en karamel fondant. Alle vullingen worden huisgemaakt zonder gebruik van bewaarmiddelen. De praliné wordt gemaakt met enkel hazelnoten en de karamel wordt vers gedraaid.
Meer over Chocolaterie Hermes | Meer producten uit Ronse

Hermes Mendiants (200g)

De mendiants van Chocolaterie Hermes worden één voor één met de hand gemaakt. Op elk schijfje krokante chocolade worden vier nootjes manueel aangebracht: een hazelnoot, een amandel, een pistachenoot en een walnoot. Geen gedroogde vruchten, enkel kwalitatieve noten op een krokante witte, bruine of fondant bodem.
Meer over Chocolaterie Hermes | Meer producten uit Ronse

Hofke ter Musse Mussebier (33cl)

Alleen al door zijn kleurrijk en vrolijk etiket springt het Mussebier onmiddellijk in het oog. Dit huisbier van het vintage café van Hofke ter Musse werd speciaal voor hen gebrouwen door de Maarkedalse brouwer L’Anti, een gekende figuur in de streek. Het werd een fris en bitter bier met citrussmaken dat zich uitstekend laat drinken in de zon op het terras van Hofke ter Musse. Tot voor kort was het enkel ter plaatste beschikbaar, maar vanaf nu kan je er ook thuis van genieten. Sluit je ogen en waan jezelf in het prachtige landschap van de Maarkedalse heuvels.
Meer over Hofke ter Musse | Meer producten uit Maarkedal

KEUN Sterk Bruin (33cl)

KEUN Sterk Bruin is een zwaar, donker bier, gebrouwen met zes moutsoorten, twee hopvariëteiten, twee soorten kruiden en bruine kandijsuiker. Het resultaat is een evenwichtig en complex degustatiebier, niet te zoet en vooral kruidige van smaak. De nasmaak is licht bitter en blijft lange nazinderen.
Meer over Microbrouwerij KEUN | Meer producten uit Ronse

KriesPie Maarkedalse Tripel (33cl)

De Maarkedalse tripel is een donker blond, zacht en licht bitter bier. Het heeft een zekere fruitigheid die afkomstig is van een saison gist die opgekweekt werd ergens diep verscholen tussen de Maarkedalse heuvels. Het levert een zeer lekkere klassieke tripel op, wat in dit geval een compliment is.
Meer over KriesPie | Meer producten uit Maarkedal

Slaapmutske Hoge Mote (33cl)

Hoge Mote is een amberkleurig volmoutbier. Dat betekent dat het bier wordt gebrouwen met 100% gerstemout zonder toevoeging van andere granen of suiker. Hoge Mote heeft een zachte moutsmaak met daarin een vleugje karamel. Het smaakt eerder zoet en bloemig dan bitter. Enkel in de nasmaak komt de bitterheid van de hop ietsje naar boven.
Meer over Brouwerij Slaapmutske | Meer producten uit Ronse

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.