Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen
  • Persoonlijke bezorgservice 30 km rond Herzele
  • Gratis bezorging vanaf €150,00
  • Gratis afhaling
  • Klaar binnen 36 uur
Hofke-ter-Musse
Een bezoek aan Hofke ter Musse is zoals een reis in de tijd. Dit oergezellig vintage café van Iris en Pedro werd ingericht in de oude stallingen van hun prachtige hoeve in Etikhove, deelgemeente van Maarkedal. Ze hebben een grote voorliefde voor oude materialen, dus hebben ze bij de inrichting van het café getracht om zoveel mogelijk originele elementen te behouden. Ook het meubilair en de decoratie zijn pure vintage, door henzelf terug in ere hersteld.

In het vintage café kan je na een wandeling of fietstocht terug op krachten komen met een lekker streekbiertje, een kleine hap of een huisgemaakt dessert. Iris vindt het belangrijk om zo veel mogelijk met lokale, artisanale producten te werken en ze hebben dan ook een prachtige streekbierenkaart. Je kan er wel enkel terecht wanneer ze een activiteit organiseren zoals een pizza-avond of op reservatie vanaf 10 personen.

Brouwer L’Anti, vooral gekend van de Maarkedalse tripel, zag het wel zitten om nog eens iets nieuws uit zijn brouwketels te toveren en stelde Iris en Pedro voor om voor hen een huisbiertje te brouwen. Daar zeiden ze uiteraard geen nee tegen en zo werd het Mussebier geboren.

“In ons vintage café kan je reeds genieten van een ruim assortiment aan streekbieren. We zijn er fier op dat we ook een eigen huisbiertje hebben, het Mussebier, dat reeds door velen werd geproefd.”
Iris Langen
Bezig met laden...
Uitverkocht Hofke ter Musse Mussebier (33cl)
Hofke ter Musse Mussebier (33cl)

Bitter verfrissend huisbiertje van Hofke ter Musse

3,40

Bekijk
Uitverkocht Hofke ter Musse Mussebierkaas (650g)
Hofke ter Musse Mussebierkaas (650g)

Vrolijke bierkaas op basis van Mussebier

17,00

Bekijk

Laatst bekeken producten