Hofke-ter-Musse
Een bezoek aan Hofke ter Musse is zoals een reis in de tijd. Dit oergezellig vintage café van Iris en Pedro werd ingericht in de oude stallingen van hun prachtige hoeve in Etikhove, deelgemeente van Maarkedal. Ze hebben een grote voorliefde voor oude materialen, dus hebben ze bij de inrichting van het café getracht om zoveel mogelijk originele elementen te behouden. Ook het meubilair en de decoratie zijn pure vintage, door henzelf terug in ere hersteld, want naast het vintage café kan je ook bij hen terecht voor de restauratie van oude meubelen.

In het vintage café kan je na een wandeling of fietstocht terug op krachten komen met een lekker streekbiertje, een kleine hap of een huisgemaakt dessert. Iris vindt het belangrijk om zo veel mogelijk met lokale, artisanale producten te werken en ze hebben dan ook een prachtige streekbierenkaart.

Brouwer L’Anti, vooral gekend van de Maarkedalse tripel, zag het wel zitten om nog eens iets nieuws uit zijn brouwketels te toveren en stelde Iris en Pedro voor om voor hen een huisbiertje te brouwen. Daar zeiden ze uiteraard geen nee tegen en zo werd het Mussebier geboren.

“In ons vintage café kan je reeds genieten van een ruim assortiment aan streekbieren. We zijn er fier op dat we ook een eigen huisbiertje hebben, het Mussebier, dat reeds door velen werd geproefd.”
Iris Langen


Gelegen langs de wandelknooppunten 76 en 82, langs de oranje en blauwe route van het mountainbikenetwerk Vlaamse Ardennen en op 100 meter van de blauwe lus van de Ronde van Vlaanderen fietsroute, Is het Hofke ter Musse de ideale uitvalsbasis om de prachtige streek rond Maarkedal te ontdekken.


Weergave:
 


Bezig met laden...
Hofke ter Musse Mussebier (33cl)

Hofke ter Musse Mussebier (33cl)

Bitter verfrissend huisbiertje van Hofke ter Musse

3,40

Hofke ter Musse Mussebierkaas

Hofke ter Musse Mussebierkaas

Vrolijke bierkaas op basis van Mussebier

16,00


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies