JAMmer!
JAMmer!
Wat JAMmer dat het schooljaar er weer op zit! Met deze twee lekkere confituurtjes kan je de pijn misschien een beetje verzachten

Bezorgkosten (afhaling is gratis)

€ 6,50

Bezorg-/afhaaltermijn

2 dagen

€ 11,50 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Wat JAMmer dat het schooljaar er weer op zit!

Hoewel veel juffen en meesters zullen uitkijken naar de vakantie, hebben ze misschien toch ook wel een beetje spijt dat het jaar weeral voorbij is. Afscheid nemen van je klas, het is toch ook wel een kleine beetje slikken. Ook voor kinderen die graag naar school gaan, is het jammer dat ze dat 2 maand zullen missen. Met deze leuke attentie bestaande uit twee potjes confituur kan het afscheid misschien iets zachter gemaakt worden.

De geschenkverpakking is inbegrepen in de prijs.

Je hoeft enkel nog aan te duiden of het voor een juf of meester is, dan hang ik er nog een leuke sticker op in plaats van de witte sticker op de foto. Als het cadeautje voor een juf is, verpak ik het met bloemetjespapier. Is het voor een meester dan verpak ik het in wit papier met zilveren bolletjes.
 

Meer info over de producten:

Kattekwaad Aalbesjesgelei met munt

Aalbesjesgelei met munt is een heerlijk frisse gelei gemaakt met aalbessen en munt van eigen kweek. Verser en natuurlijker kan het niet zijn. Voor wie de aalbes niet kent, doet de trosbes misschien een belletje rinkelen, want dat is namelijk een andere naam voor dit besje. Ze groeien in trossen en je hebt ze in het rood, roze en wit. Ze bevatten van nature veel pectine en zijn dus ideaal voor gelei of confituur. Hier werd gekozen voor gelei, omdat confituur van aalbesjes veel pitjes en velletjes bevat en niet iedereen dat even aangenaam vindt.

Kattekwaad Vlierbloesem-gember gelei

Vlierbloesem en gember vormen een combinatie die wel vaker voorkomt. Het pittige van de gember past dan ook perfect bij de bloemachtige en honingachtige smaak van de vlierbloesem. De gelei werd gemaakt met marmello, een geleermiddel op basis van pectine om confituur te maken met weinig suiker. De confituur heeft met dit middel slechts een zeer korte bereidingstijd waardoor de vitamines beter bewaard blijven.