Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen
  • Persoonlijke bezorgservice 30 km rond Herzele
  • Gratis bezorging vanaf €150,00
  • Gratis afhaling
  • Klaar binnen 36 uur
De kruidenolies van Kattekwaad kan je op verschillende manieren gebruiken. Je kan ze puur gebruiken om je salade meer smaak te geven, je kan er een lekkere vinaigrette mee maken, je kan ze gebruiken om een marinade mee maken, je kan er je groentjes in aanstoven of wat meer flair aan je wokschotel toevoegen.

De basis is arachideolie, een olie die verkregen wordt uit pindanoten waardoor ze een licht nootachtige smaak heeft. Arachideolie heeft als grote voordeel dat ze zonder problemen hoge temperaturen kan verdragen. Je kan de kruidenolie dus niet alleen koud gebruiken, maar ook warm.

De Provençaalse kruidenolie smaakt goed door en leent zich super om een marinade mee te maken. De Italiaanse kruidenolie is wat zachter waardoor hij heel lekker is op een salade of bijvoorbeeld op mozzarella met tomaat. De pikante lookolie is dan weer een topper om wat groentjes in aan te stoven of om een wokschotel wat op smaak te brengen.

Maar het ene sluit het andere niet uit, je kan ze alle 3 voor alle 3 de toepassingen gebruiken, net zoals jij ze het lekkerste vindt.
Bezig met laden...
Kattekwaad Italiaanse olie
Kattekwaad Italiaanse olie

Een vleugje Italië in een flesje

7,00

Kattekwaad Pikante lookolie (33cl)
Kattekwaad Pikante lookolie (33cl)

Aromatische olie met knoflook en chilipepers die zowel warm als koud kan gebruikt worden

7,00

Kattekwaad Provençaalse olie
Kattekwaad Provençaalse olie

Een vleugje Provence in een flesje

7,00


Laatst bekeken producten