Geschenkpakket Koffiepauze Geschenkpakket Koffiepauze Koffie Rosita bonen of gemalen (250g) Chocolaterie Hermes truffels (150g) Confiserie Bebijn gommetjes (100g)
Geschenkpakket Koffiepauze Geschenkpakket Koffiepauze Koffie Rosita bonen of gemalen (250g) Chocolaterie Hermes truffels (150g) Confiserie Bebijn gommetjes (100g)
Koffiepauze
0 Review | Review toevoegen
Vers gebrande ambachtelijke koffie, stevige truffels met échte hoeveboter en artisanale zachte gommetjes met verrassende smaken… Dat maakt van elke koffiepauze een klein feestje.

Bezorgkosten (afhaling is gratis)

€ 6,50

Bezorg-/afhaaltermijn

2 dagen

€ 26,90 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Bebijn artisanale gommetjes (100g)

Confiserie Bebijn staat voor kwaliteit, exclusiviteit en ambacht. Alle snoep wordt volledig met de hand in eigen atelier vervaardigd door confiseur Bart. Hij speelt met vormen, texturen, kleuren en unieke smaakcombinaties en verrast daarmee groot en klein. De grondstoffen die hij gebruikt zijn van de allerbeste kwaliteit en bewaarmiddelen zitten er niet in. Een echt vast gamma is er niet. Het aanbod varieert met de seizoenen en inspiraties van Bart, waardoor ook de gommetjes in dit pakket mee variëren.

Hermes truffels (150g)

Ambachtelijke truffels volledig met de hand gemaakt en met échte boter. Intensiever in bereiding, duurder in grondstoffen, maar zo veel lekkerder!

Koffie Rosita House Blend (250g)

De Koffie Rosita House Blend is de huiskoffie van de branderij. Een allround koffie, voor elk moment van de dag. De roots van de koffie liggen in Brazilië en deze werden verrijkt met bonen uit Colombia, Guatemala en Ethiopië. Het is een origineel recept van de familie Ghys en staat garant voor een heerlijk kopje koffie.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.