Master Distillers Papillon handcrafted gin (4cl)
Master Distillers Papillon handcrafted gin (4cl)
Zachte, mooi uitgebalanceerde, florale gin

Bezorgkosten (afhaling is gratis)

€ 6,50

Bezorg-/afhaaltermijn

36 uur

€ 7,00 *
Prijs per stuk

Voorraad : 12

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
Papillon gin is een zachte, mooi uitgebalanceerde gin met voornamelijk bloemetjes, jeneverbessen en citrusvruchten in zijn smaakpalet. De gebruikte kruiden zijn puur natuur, de citroenen die worden toegevoegd zijn vers en er komen absoluut geen aroma's, smaakstoffen of suikers aan te pas. Papillon gin valt onder de noemer London Dry gin. Dit betekent dat de gin slechts eenmaal gedistilleerd werd waarbij ook alle ingrediënten mee gedistilleerd worden. Er mag achteraf niets meer aan toegevoegd worden, behalve water.

Voor de herkomst van de naam moet niet ver gezocht worden. Papillon is Frans voor vlinder en de gerestaureerde hoeve waar de gin gestookt wordt, heet “Het Vlinderhof”.

Volgens hun website maak je Papillon gin-tonic best met Fever Tree Naturally Light, Elderflower of Clementine en volgens Master Distiller Wouter ook lekker met Fever Tree Mediterranean en een schijfje limoen. Omdat deze gin zo zacht van smaak is, is hij ook puur zeer te genieten.

Meer over Master Distillers  |  Meer producten uit Lierde

Informatie

Details

Herkomst
Lierde
Verpakking
glazen fles
Inhoud
4 cl
Type
gin
Alcoholgehalte
40%
Samenstelling
jeneverbes, citroenen, koriander, selim peper, bittere sinaas, iris wortel, lange peper
Lekker met
Fever Tree Naturally Light, Elderflower, Clementine of Mediterranean en enkele jeneverbesjes, citroen- of limoenzeste of een schijfje verse limoen als botanicals

Allergenen

Allergenen
Geen