Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen
  • Persoonlijke bezorgservice 30 km rond Herzele
  • Gratis bezorging vanaf €150,00
  • Gratis afhaling
  • Klaar binnen 2 dagen
Mirabel-Limonade-Atelier
De allereerste Mirabel ontstond in de keuken van Katrien. Ze wou iets anders voor haar kinderen dan de commerciële limonades, iets natuurlijker, iets gezonder, iets met fruit en zonder kleurstoffen of bewaarmiddelen. Haar inspiratie haalde ze uit haar eigen tuin. Daar stond een pruimelaar, een mirabelpruimelaar meer bepaald. En die vormden de basis van haar eerste probeersels en de basis voor de naam van haar limonade atelier.

Ze ontwikkelde pure en vrolijke limonades voor haar kinderen, waarmee ze ook cocktails maakte voor papa en mama. Limonade Atelier Mirabel schoot in een tweede versnelling en het ontbrak Katrien aan de tijd om er voluit voor te blijven gaan. Haar schoonbroer Igor nam het roer over en zet Mirabel Limonade Atelier verder met dezelfde insteek en hetzelfde enthousiasme, ondersteund door Annelies, de zus van Katrien.

“Het was vooral de eenvoud en het gebruik van honderd procent natuurlijke producten dat mij aansprak. Annelies ging onmiddellijk akkoord en zo zijn we aan het avontuur begonnen.”
Igor Van Herzeele


Mirabel Limonade Atelier staat voor pure smaken, lokaal en toch anders en ongebreidelde vrolijkheid. “Niet voor zuurpruimen” staat er dan ook op de fles te lezen. De gebruikte ingrediënten zijn beperkt: ruwe rietsuiker, citroen- en vruchtensap. En dat is het. De siropen worden in kleine hoeveelheden gemaakt en gaan mee met de seizoenen.

In 2022 besloten Igor en Annelies een punt te zetten achter hun Mirabel-avontuur, maar dat betekende gelukkig niet het einde van deze vrolijke en lekkere siropen. Heike en haar man Gilles waren trouwe klanten van Mirabel Limonade Atelier en baten in Deerlijk het met een Michelinster bekroonde Restaurant Marcus uit. Zij zagen het potentieel van de siropen en besloten over te gaan tot de overname van het limonade atelier.

"Mirabel is véél meer dan limonade en daarop willen wij verder bouwen, alle toepassingsmogelijkheden van Mirabel promoten en de mensen/klanten van de bars, hotels, restaurants, koffiebars, ... laten genieten van de bijzonder lekkere en frisse smaken van dit mooie product."
Heike Dedecker


En zo verlaat Limonade Atelier Mirabel onze Vlaamse Ardennen en ook mijn webwinkel. Ik heb er het volste vertrouwen in dat Heike en Gilles er een sterk merk van zullen maken en dat de trouwe Mirabel-klanten hun weg zullen vinden naar Deerlijk. Ik verwijs dan ook graag door naar de website van het vernieuwde atelier: Mirabel Fresh & Fruity

Tot slot wens ik Heike en Gilles heel veel succes en vooral veel plezier toe met het verder bouwen aan de Mirabel geschiedenis.

Voor wie zijn siroopjes liever in de Vlaamse Ardennen haalt, heb ik vanaf nu de siropen van Mrs. Peacock syrups uit Oudenaarde. 


Bezig met laden...
Mrs. Peacock Syrups Aardbei-munt siroop (25cl)
Mrs. Peacock Syrups Aardbei-munt siroop (25cl)

Zomerse siroop van bio-aardbeien met een verfrissend accent van munt, superlekker als limonade, heerlijk bij de yoghurt en op een ijsje en ideaal om cocktails mee te maken

8,25

Mrs. Peacock Syrups Gember puur siroop (25cl)
Mrs. Peacock Syrups Gember puur siroop (25cl)

Een unieke mix van intense gembersmaak, verfrissende citroen en een subtiel samenspel van kruiden. Van heerlijke mocktails, warme gemberthee tot prikkelende marinades, alles is mogelijk.

16,75

Uitverkocht Mrs. Peacock Syrups Munt-limoen siroop (25cl)
Mrs. Peacock Syrups Munt-limoen siroop (25cl)

Met deze siroop maak je in een handomdraai een heerlijke, al dan niet virgin, mojito

8,25

Bekijk
Mrs. Peacock Syrups Pompelmoes-salie siroop (25cl)
Mrs. Peacock Syrups Pompelmoes-salie siroop (25cl)

Verfrissende, licht bittere siroop van sappige zongerijpte pompelmoezen met een kruidige toets van salie. Perfect als non-alcoholisch aperitief.

8,25

Mrs. Peacock Syrups Rabarber-gember siroop (25cl)
Mrs. Peacock Syrups Rabarber-gember siroop (25cl)

Veelzijdige siroop voor wie houdt van de frisse zuurheid van rabarber aangevuld met een pittige portie gember. Ideaal om je dorst te lessen of om bijzondere cocktails te maken zoals The Rhubarb 75.

8,25

Mrs. Peacock Syrups Satsuma siroop (25cl)
Mrs. Peacock Syrups Satsuma siroop (25cl)

Siroop met veel smaaklaagjes, een perfecte mix van sappige mandarijntjes met warme winterse kruiden.

8,25

30%
Mrs. Peacock Syrups Sinaas siroop (25cl) - THT 24/10/2023
Mrs. Peacock Syrups Sinaas siroop (25cl) - THT 24/10/2023

Maak jezelf een klassieke oranje limonade met net dat tikkeltje meer dankzij een subtiele gembertoets en een fijne tijmsmaak

€ 8,25

5,80

Mrs. Peacock Syrups Tropical siroop (25cl)
Mrs. Peacock Syrups Tropical siroop (25cl)

Mix van nectarine, passievrucht, citrus, mango en aardbei

8,25


Laatst bekeken producten

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies