Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen
  • Persoonlijke bezorgservice 30 km rond Herzele
  • Gratis bezorging vanaf €150,00
  • Gratis afhaling
  • Klaar binnen 2 dagen
Notenboer-Jo
Johan Erregat is een gepassioneerd landbouwer uit Maarkedal die geheel per toeval tot notenboer werd gebombardeerd. Vlak bij zijn boerderij, waar hij varkentjes houdt, ligt het vakantiehuisje van de familie De Rycke, te midden van een groot beukenbos. De massale hoeveelheid beukennootjes die jaarlijks van de bomen vallen, deden bij Gino De Rycke het plan ontstaan om te proberen er beukennootolie van te gaan persen. Dat lukte en deze olie viel heel erg in de smaak bij vrienden en familie tot zelfs Belgische topchefs toe.

Peter, de zoon van Gino, zag hier toekomstmuziek in en besloot om de uit de hand gelopen hobby van zijn vader verder uit te bouwen tot een echt bedrijf. Dat bedrijf kreeg de naam Migino en is gelokaliseerd in Hove. Bij Migino worden noten- en zadenoliën bereid op basis van zorgvuldig gekozen grondstoffen die ze rechtstreeks aankopen bij de producenten. Het productieproces werd zodanig geoptimaliseerd dat de smaak en geur van de noten zoveel mogelijk bewaard blijft.

Jo had heel wat notenbomen staan en bij Migino waren ze nog op zoek naar Belgische kwaliteitsnoten. Ze kwamen toevallig met elkaar in contact en besloten te gaan samenwerken. Jo breidde zijn notenboomgaard uit met een hectare zorgvuldig geselecteerde hazelaren die de beste hazelnoten opleveren om olie van te persen. En zo komt het dat Jo nu hazelnoten en walnoten levert aan Migino en zij maken er notenolie en notenpasta van topkwaliteit van. 100% natuurlijke olie van Belgische makelij, dat is wat je mag verwachten.
 


 


Bezig met laden...
Notenboer Jo's Hazelnootolie (100ml)
Notenboer Jo's Hazelnootolie (100ml)

100 % natuurlijke hazelnootolie

9,00

Notenboer Jo's Walnootolie (100ml)
Notenboer Jo's Walnootolie (100ml)

100 % natuurlijke walnootolie

9,00


Laatst bekeken producten

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies