Paterroute Delux (Lierde - Herzele) Paterroute Delux (Lierde - Herzele) Paterroute Delux (Lierde - Herzele) Paterroute Delux (Lierde - Herzele) Paterroute Paterroute Paterroute Paterroute
Paterroute Delux (Lierde - Herzele) Paterroute Delux (Lierde - Herzele) Paterroute Delux (Lierde - Herzele) Paterroute Delux (Lierde - Herzele) Paterroute Paterroute Paterroute Paterroute
Paterroute Delux (Lierde - Herzele)
1 Review | Review toevoegen
Heerlijk fietsen en producten ontdekken in Lierde en Herzele

Bezorgkosten (afhaling is gratis)

€ 6,50

Bezorg-/afhaaltermijn

2-3 werkdagen

€ 73,00 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Fietsbrochure Paterroute

De Paterroute verbindt de gemeenten Lierde en Herzele. Beide hebben een patergeschiedenis: Lierde met de Kartuizersite in Sint-Martens-Lierde en Herzele met de Heilige Sint-Livinus die verder leeft in het bier Pater Lieven. De route kan je starten in Sint-Martens-Lierde aan het gemeentehuis of in Herzele aan het Schepenhuis. En dan ben je goed voor 44 km fietsplezier langs pittoreske dorpjes, rustige wegen, uitdagende heuvels en prachtige landschappen.

Na je fietstocht kan je genieten van een lekker fris biertje of een heerlijke gin-tonic met een knabbeltje erbij. Dit pakket bevat een grote fles Papillon handcrafted gin. Voor een klein flesje kan je het Paterroute pakket kiezen.

De Ryck Arend tripel (33cl)

Deze goudblonde tripel viel al meerdere malen in de prijzen op de European Beer Star wedstrijd in de categorie Belgian-style tripel. Arend tripel heeft een intense en volle smaak en wordt gekenmerkt door een gebalanceerde combinatie van subtiele hopbitterheid en aangename fruitigheid. De pittige afdronk maakt van dit bier een eigentijds bier van hoge gisting.
Meer over Brouwerij De Ryck  |  Meer producten uit Herzele

Van Den Bossche Pater Lieven tripel (33cl)

De Pater Lieven tripel van Brouwerij Van den Bossche is een zachte tripel die bekroond wordt met een enorme stevige schuimkraag. In eerste instantie is de smaak licht zoet en fruitig waarna hij evolueert naar een pittige kruidigheid en eindigt met een intense bitterheid. Een lange afdronk laat een blijvend aangename indruk achter. Dit maakt van Pater Lieven tripel een heerlijk, evenwichtig degustatiebier.
Meer over Brouwerij Van Den Bossche  |  Meer producten uit Herzele

Wildebrasse Het zwarte gat (33cl)

Het Zwarte Gat van Brouwerij Wildebrasse is in tegenstelling tot het natuurkundig fenomeen zeer tastbaar en zeer genietbaar. Hoppig en vol, met de smaak van bruine kandijsuiker, koffie en karamel, maar zonder zoet te zijn. De naam kwam er in een opwelling. Het bier werd gebrouwen voor de verjaardag van Patrick, een van de brouwers, maar er moest wel een naam op het etiket komen. In een opwelling vielen de woorden “Het Zwarte Gat” en dat is het gebleven. Als je er zo’n paar drinkt, zou het zijn naam wel eens waar kunnen maken…
Meer over Brouwerij Wildebrasse | Meer producten uit Herzele

Master Distillers Papillon handcrafted gin (50cl)

Papillon gin is een zachte, mooi uitgebalanceerde gin met voornamelijk bloemetjes, jeneverbessen en citrusvruchten in zijn smaakpalet. De gebruikte kruiden zijn puur natuur, de citroenen die worden toegevoegd zijn vers en er komen absoluut geen aroma's, smaakstoffen of suikers aan te pas.
Meer over Master Distillers  |  Meer producten uit Lierde

Gemeldorpse kaas

Een bolletje Gemeldorpse kaas is een zacht bolletje gouda gemaakt van verse gepasteuriseerde melk. Afhankelijk van de voorraad bevat het pakket een bolletje natuur of een bolletje met 2 soorten mosterdzaad, brandnetel, fijne kruiden of geroosterde hazelnoten.
Meer over Brouwerij Gemeldorp  |  Meer producten uit Lierde

Sorteren op:

Review toevoegen
Wilfrid - 30-05-2022 10:04

Dit pakket heb ik aangekocht voor een vriend zijn verjaardqg en tevens een fervent fietser. Ik meen te weten dat hij daar zeer tevreden mee was. De combinatie van een fietsroute met iets lekker eten of drinken is de perfecte match.