Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen
  • Persoonlijke bezorgservice 30 km rond Herzele
  • Gratis bezorging vanaf €150,00
  • Gratis afhaling
  • Klaar binnen 2 dagen
Pèrde
Pèrde is het resultaat van de bachelorproef van Lukas, Nigel en Maxim, drie studenten die Bedrijfsmanagement studeerden aan de Gentse Artevelde Hogeschool. Zij vatten het idee op om een eigen bier te brouwen en trokken naar de Gentse Brouwerij BeerSelect. Na een aantal proefbrouwsels kwamen ze tot een blonde tripel met als speciale smaakmaker paardenbloemextract. De paardenbloem zorgde meteen ook voor inspiratie wat betreft de naam van het bier en dus werd het toepasselijk “pèrde” gedoopt.

Met hun project wonnen ze twee prijzen op de hogeschool: de publieksprijs en de prijs voor het meest beloftevolle project. Als je zo’n prijs ontvangt, is dat toch wel een teken dat je na afstuderen gewoon moet doorgaan met je onderneming.

We deden vanuit onze opleiding heel wat ervaring op en willen die in de praktijk graag verder aftoetsen. We bouwden onze eigen website uit, maakten een volledig ondernemingsplan op en verzorgen de marketing en sales voor ons product. Onze gedrevenheid is nog groter geworden en we besloten om van dit bier een blijver te maken op de markt.
Lukas Mornie


En zo geschiede.
 


 


Bezig met laden...
Pèrde (33cl)
Pèrde (33cl)

Kruidige tripel op smaak gebracht met paardenbloemextract

2,90


Laatst bekeken producten