Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen
  • Persoonlijke bezorgservice 30 km rond Herzele
  • Gratis bezorging vanaf €150,00
  • Gratis afhaling
  • Klaar binnen 2 dagen
Planeet-Noom
Planeet Noom vormt een beetje een buitenbeentje in mijn assortiment, want bij Planeet Noom kan je terecht voor grafische ontwerpen en illustraties op maat. Naomi start altijd met een onbeschreven blad en vertaalt daarop wat jij wil. Ze maakt échte schetsen, op écht papier, met échte potloden. Afhankelijk van het doel van het ontwerp, digitaliseert ze het achteraf via een tekentablet. Zo levert ze de mooiste handgemaakte en persoonlijke illustraties af. Niet alleen voor bedrijven, maar voor iedereen die een uniek en stijlvol ontwerp wil. Om aan de muur te hangen, om als kerstkaart te gebruiken, huwelijksuitnodigingen, geboortekaartjes,… Noem maar op, Naomi tekent het voor jou.

Naast ontwerpen op maat heeft ze ook haar eigen wenskaartencollectie. En het is daar dat wij elkaar zijn tegengekomen. Naomi en ik zitten op dezelfde golflengte: we hechten allebei heel veel belang aan het verhaal achter het product, aan kleinschaligheid en aan het lokale aspect. Haar wenskaartencollectie vormt dan ook een ideale aanvulling op mijn geschenkpakketten.

Van opleiding is Naomi ergotherapeute, maar ze miste in die job de nodige ruimte voor haar creativiteit. Tekenen en schilderen was altijd al een passie en dus besloot ze om grafische vormgeving te gaan studeren. Zo creëerde ze haar eigen unieke en creatieve planeet: Planeet Noom.

“Je kent het wel, helemaal opgaan in je eigen wereld, niks merken van je omgeving en de tijd die voorbij gaat zonder het te beseffen. Dat gevoel krijg ik steeds wanneer ik ontwerp en teken. Het bovenkamertje, dat wordt uitgeschakeld van de dagelijkse zorgen. Want iedereen herkent het: het leven is druk en de lat ligt hoog. Dan trek ik me even terug op mijn Planeet en voorzie ik mijn eigen tempo. Een zorgeloze planeet waar mijn creativiteit de kans krijg volledig los te gaan.”
Naomi Stuyvaert


Kwaliteit staat centraal op Planeet Noom. Zowel op vlak van de illustraties zelf als voor de vertaling van deze ontwerpen op papier. Ze werkt samen met de beste drukkers en gaat op zoek naar de mooiste papiersoorten, inkten en folies om haar ontwerpen nog meer te laten spreken.
 


 


Bezig met laden...
Planeet Noom Wenskaart Birthday mouse
Planeet Noom Wenskaart Birthday mouse

Kaartje voor jarigen die graag het glas heffen op hun dag

3,00

Planeet Noom Wenskaart Cake
Planeet Noom Wenskaart Cake

Kaartje met een leuke woordspeling voor een jarige

3,00

Planeet Noom Wenskaart Feestje
Planeet Noom Wenskaart Feestje

Multi-inzetbaar kaartje voor alles wat om een feestje vraagt

3,00

Planeet Noom Wenskaart Sending some love
Planeet Noom Wenskaart Sending some love

Kaartje waarmee je gewoon een beetje liefde of steun kan versturen

3,00


Laatst bekeken producten