Pomesk Eclipse 2021 Pomesk Eclipse 2021 Pomesk Eclipse 2021
Pomesk Eclipse 2021 Pomesk Eclipse 2021 Pomesk Eclipse 2021
Pomesk Eclipse 2021
Natuurlijke wilde cider die je glas vult met puur genot en fijne sprankelende belletjes

Bezorgkosten (afhaling is gratis)

€ 6,50

Bezorg-/afhaaltermijn

36 uur

€ 18,00 *
Prijs per stuk

Voorraad : 17

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
Eclipse 2021 is de eerste jaargang van Pomesk, een wilde cider uit Herzele. Laat je niet misleiden door de commerciële zogenaamde ciders die je in de supermarktrekken vindt, want deze natuurlijke cider lijkt in helemaal niets daarop.

Met een geur die wat aan geuze doet denken, verrast deze cider je met een heerlijk frisse smaak en een licht zuurtje. Perfect in balans en met fijne sprankelende belletjes die naar het oppervlak drijven, vult hij je glas met puur genot.

Cider is een perfect alternatief voor bier of wijn, kan als aperitief gedronken worden, bij de maaltijd maar ook even goed gewoon zo om er ten volle van te genieten.

De cider van Pomesk wordt op 100% natuurlijke wijze geproduceerd. Het fruit is onbehandeld en de vergisting verloopt volledig spontaan. De wilde gisten die aanwezig zijn in het sap doen het nodige werk en ze krijgen hiervoor al de tijd die ze nodig hebben. Er wordt geen extra gist aan toegevoegd, noch sulfieten of andere additieven. De flessen kunnen een natuurlijk bezinksel bevatten, want de cider wordt ongefilterd gebotteld.

In elke fles vind je een volledig natuurlijke wilde cider met de pure smaak van de Vlaamse Ardennen.

Het opvallend etiket springt meteen in het oog: geen tekst, die vind je op de achterkant, maar enkel een tot de verbeelding sprekende astronomische tekening van een maansverduistering of eclips. De tekening is van de hand van Étienne Léopold Trouvelot, een Franse kunstenaar, wetenschapper en astronoom uit de 19e eeuw.

Meer over Pomesk | Meer producten uit Herzele

Informatie

Details

Producent
Pomesk
Herkomst
Herzele
Verpakking
glazen fles
Inhoud
75 cl
Type
cider
Alcoholgehalte
6,9%
Gisting
spontane gisting
Samenstelling
95% appels, 5% peren
Lekker bij
de aperitief, de maaltijd maar ook even goed gewoon zo om er ten volle van te genieten

Allergenen

Allergenen
Geen