Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen
  • Persoonlijke bezorgservice 30 km rond Herzele
  • Gratis bezorging vanaf €150,00
  • Gratis afhaling
  • Klaar binnen 36 uur
René-De-Rop
“Mens sana in corpore sano” oftewel "een gezonde geest in een gezond lichaam" is waar René De Rop naar streeft. Voor zichzelf, maar ook voor anderen. Met zijn coaching praktijk René De Rop Coaching helpt hij in de zoektocht naar een gezonde levensstijl en positieve mindset. Hij gelooft in een persoonlijke aanpak en begeleidt samen met zijn vrouw Lien iedereen die op zoek is naar meer energie, een gezond lichaamsgewicht of een gezonder voedingspatroon.

“Denk je dat we vandaag in harmonie met de natuur leven? Ik denk van niet. Ik denk dat de laatste periode dat we dat gedaan hebben, was als jager-verzamelaar. Nog voor landbouw, nederzettingen, havens en steden ontwikkeld waren. Daarom denk ik dat we met ons lichaam een compleet andere weg zijn ingeslagen dan de natuur eigenlijk had voorzien. Denk je dat je de hoeveelheid voeding die we vandaag eten nodig is voor ons lichaam? Dat we daar gezonder van worden? Langer van leven? Minder ziektes van krijgen? Dan stel ik mij de vraag: kunnen we dat in de natuur ook doen? Kunnen we ons zo voeden tijdens elk seizoen? Zonder toegang tot de maatschappij? Ik denk het niet. Is het dan zo onlogisch dat minder eten, gezonder maakt?”
René De Rop


Vaak zit het probleem al bij het ontbijt. We ontbijten niet, we ontbijten snel, we ontbijten met de verkeerde dingen,… En halfweg de voormiddag zitten we al in een energiedip, een suikerdip, en grijpen we naar een meestal ongezond tussendoortje. Om dat te voorkomen ontwikkelde René BAM! granola. Een mix van noten, zaden en pitten die specifiek werd samengesteld om gedurende de hele voormiddag voor energie en verzadiging te zorgen. Omdat hij niet enkel zijn eigen klanten wou bereiken, biedt hij deze granola ook aan via diverse verkooppunten.

Hij verhuisde zijn coaching praktijk begin 2023 van Lede naar Herzele en maakte zo zijn entree in de Vlaamse Ardennen en ook in mijn webwinkel en winkel.
Bezig met laden...
René De Rop Bam! Granola (300g)
René De Rop Bam! Granola (300g)

Vegan granola die je laat knallen tot de middag dankzij de uitgebreide mix van nootjes, zaden, pitten en kokosbloesemsuiker

6,50


Laatst bekeken producten