Sint-Lievens wandelroute Sint-Lievens wandelroute Sint-Lievens wandelroute Sint-Lievens wandelroute Sint-Lievens wandelroute Sint-Lievens wandelroute Sint-Lievens wandelroute Sint-Lievens wandelroute Sint-Lievens wandelroute Sint-Lievens wandelroute Sint-Lievens wandelroute Sint-Lievens wandelroute Sint-Lievens wandelroute Sint-Lievens wandelroute
Sint-Lievens wandelroute Sint-Lievens wandelroute Sint-Lievens wandelroute Sint-Lievens wandelroute Sint-Lievens wandelroute Sint-Lievens wandelroute Sint-Lievens wandelroute Sint-Lievens wandelroute Sint-Lievens wandelroute Sint-Lievens wandelroute Sint-Lievens wandelroute Sint-Lievens wandelroute Sint-Lievens wandelroute Sint-Lievens wandelroute
Sint-Lievens wandelroute (Herzele)
0 Review | Review toevoegen
Stevig wandelen in Herzele en daarna genieten van heerlijke streekproducten

Bezorgkosten (afhaling is gratis)

€ 6,50

Bezorg-/afhaaltermijn

2-3 werkdagen

€ 41,00 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Wandelbrochure Sint-Lievens wandelroute

De Sint-Lievens wandelroute bestaat uit twee lussen die je apart of samen kan doen. Lus 1 is een landschapswandeling van 8 km die vertrekt op het historisch dorpsplein van Sint-Lievens-Esse. Van aan Brouwerij Van Den Bossche wandel je door een landelijk heuvellandschap tot in Steenhuize en weer terug. Onderweg kom je langs de prachtige Sint-Lievenskapel en de Sint-Lievensbron. Lus 2 is een avontuurlijke natuurwandeling van 4,5 km door natuurgebied Duivenbos.

Had je graag meer info over de wandeling? Dan kan je hier mijn wandelverslag lezen: Sint-Lievens wandelroute

Na je wandeling kan je met dit belevingspakket genieten van een heerlijk frisse Pater Lieven van Brouwerij Van Den Bossche, de brouwerij die je zag op het dorpsplein en waar je langs gewandeld hebt. Daarnaast bevat het ook twee heerlijke bieren uit Steenhuize en een lekker potje paté van Brouwerij De Ryck uit het centrum van Herzele. Zeer lekker op een toastje bij je streekbiertje, zeker met een toefje Herzeelse perenchutney erop, ook te vinden in het pakket. Zijn de kinderen mee op avontuur, maar begint de route toch wat te vervelen? Dan kan je ze misschien even sussen met een lekkere Borsbeekse speculoos. Die zit ook nog in het pakket en is ideaal om mee te nemen voor een hongertje onderweg. Niet alleen voor kleine kinderen, maar ook voor al wat grote kinderen!

Borsbeekse Speculoos (4 x 4 stuks)

Boter, suiker, bloem, water en specerijen. Dat zijn de basisingrediënten van de Borsbeekste speculoos. Ze worden gemengd in een grote mengkuip en het deeg blijft daarin een nachtje rusten zodat de specerijen goed kunnen doordringen. De speculoos smaakt overwegend naar kaneel en suiker en heeft een duidelijke boterachtige kwaliteit waarnaast de commerciële merken verbleken. De speculoos wordt ook nog steeds exact gemaakt zoals in begin 1900 door bakker Fermon, aan het recept werd niets gewijzigd. Ze hebben ook nog steeds dezelfde vorm, die van een mannetje en een vrouwtje in traditionele volkskleding. Het enige wat veranderd is, is de plaats van productie. Dat is nu in Zottegem in plaats van Herzele.
Meer over Best Collection  |  Meer producten uit Zottegem

De Ryck bierpaté

In samenwerking met de Veur’n ambachtse uit Alveringem bracht Brouwerij De Ryck vier superlekkere bierpatés op de markt. Afhankelijk van de voorraad bevat het pakket bierpaté met Arend blond, Arend tripel, Steenuilke of Spécial.
Meer over Brouwerij De Ryck  |  Meer producten uit Herzele

Kattekwaad Perenchutney

Chutney komt oorspronkelijk uit de Indiase en Pakistaanse keuken, maar ook met ingrediënten van bij ons kan je een heerlijke chutney maken. De basis bestaat uit een vruchtenpuree, in dit geval van peren, en daaraan worden kruiden en smaakmakers toegevoegd zoals azijn, gember, ui en kruiden. De chutney smaakt naast scherp ook zoet door de suiker en zuur door azijn. Een echt smaakbommetje dus! Deze zachte perenchutney is de ideale garnituur bij een stukje kaas of paté. Meer weten over chutney? Lees dan zeker deze blog: Chutney, wat is dat en waar eet je het bij?
Meer over Kattekwaad Artisanale Lekkernijen | Meer producten uit Herzele

Van Den Bossche Buffalo Bitter (33cl)

Buffalo Bitter kan je omschrijven als kruidig en jawel, bitter. Dit goudblond bier met witte dikke schuimkraag heeft een fijne, kruidige en hoppige smaak, wat het tot een fris degustatiebier maakt. De bitterheid blijft een tijdje nazinderen zonder te overdrijven.
Meer over Brouwer Van Den Bossche | Meer producten uit Herzele

Van Den Bossche Pater Lieven tripel (33cl)

De Pater Lieven tripel van Brouwerij Van den Bossche is een zachte tripel die bekroond wordt met een enorme stevige schuimkraag. In eerste instantie is de smaak licht zoet en fruitig waarna hij evolueert naar een pittige kruidigheid en eindigt met een intense bitterheid. Een lange afdronk laat een blijvend aangename indruk achter. Dit maakt van Pater Lieven tripel een heerlijk, evenwichtig degustatiebier.
Meer over Brouwerij Van Den Bossche  |  Meer producten uit Herzele

Wildebrasse Blonde wildebrasse (33cl)

Blonde Wildebrasse is een vlot blondje, licht zoet en bloemig. De combinatie van gerstemout en tarwemout zorgt voor een verfrissend en dorstlessend karakter. Een aangenaam zacht biertje waarbij niet te veel moet nagedacht worden.
Meer over Brouwerij Wildebrasse | Meer producten uit Herzele

Wildebrasse Het zwarte gat (33cl)

Het Zwarte Gat van Brouwerij Wildebrasse is in tegenstelling tot het natuurkundig fenomeen zeer tastbaar en zeer genietbaar. Hoppig en vol, met de smaak van bruine kandijsuiker, koffie en karamel, maar zonder zoet te zijn. De naam kwam er in een opwelling. Het bier werd gebrouwen voor de verjaardag van Patrick, een van de brouwers, maar er moest wel een naam op het etiket komen. In een opwelling vielen de woorden “Het Zwarte Gat” en dat is het gebleven. Als je er zo’n paar drinkt, zou het zijn naam wel eens waar kunnen maken…
Meer over Brouwerij Wildebrasse | Meer producten uit Herzele

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.