Sneukelbokaal gevuld met chocolade (500g) Sneukelbokaal gevuld met chocolade (500g) Sneukelbokaal gevuld met chocolade (500g)
Sneukelbokaal gevuld met chocolade (500g) Sneukelbokaal gevuld met chocolade (500g) Sneukelbokaal gevuld met chocolade (500g)
Sneukelbokaal gevuld met chocolade (500g)
0 Review | Review toevoegen
Vrolijke weckpot gevuld met ambachtelijke pralines van Chocolaterie Hermes

Bezorgkosten (afhaling is gratis)

€ 6,50

€ 24,00 *
Prijs per stuk
Troeven:
product pro icon
In samenwerking met sociaal project 't Uniek uit Brakel
product pro icon
Duurzame, herbruikbare en vrolijke verpakking
product pro icon
Gevuld met ambachtelijke pralines van de beste chocolade
product pro icon
Na bestelling kan je de cover van de bokaal zelf uitkiezen uit de beschikbare dessins
 
Op verlanglijst

Vrolijke weckpot gevuld met ambachtelijke pralines van Chocolaterie Hermes

De pralines van Chocolatier Hermes hebben als basis de gekende, traditionele vullingen, maar ze werden bereid met de allerbeste ingrediënten. Alle vullingen worden huisgemaakt zonder gebruik van bewaarmiddelen. Van praliné uit 100% hazelnoten en crème au beurre tot zelfs de karamel, iets wat niet veel chocolatiers nog doen. Veel van de recepten zijn nog dezelfde als in 1958 bij de start van het chocolade-atelier.

Je kan kiezen uit een sneukelbokaal gevuld met Valentin pralines of met Cerises. De Valentin pralines bestaan uit een mix van fondant, bruine en witte chocolade hartjes. Ze zijn gevuld met een zachte amandelpraliné en bij de witte hartjes werden er fijne nougatsnippers aan toegevoegd voor een extra crunch. De cérise van Chocolaterie Hermes vormt een exclusieve en harmonieuze combinatie van knapperige fondant chocolade en een smeuïge likeurcrème op basis van kersenlikeur en morello kersen.

Duurzaam, maatschappelijk, lekker en 100% lokaal, dat zijn de sneukelbokalen

De bokaaltjes worden verzorgd door 't Uniek uit Brakel, een upcycleproject in samenwerking met Kringwinkel Zuid-Oost-Vlaanderen. Bij 't Uniek gaat Liselotte aan de slag met mensen die moeilijk een plaats vinden op de gewone arbeidsmarkt. Samen verwerken ze tweedehands kledij en textiel tot nieuwe ontwerpen zoals unieke kleding, decoratieve hebbedingen en praktische accessoires. Van de klassieke Weckpotten die massaal in de kringwinkels belanden en de vele stukken kleurrijke stofjes die hun weg vinden naar het tweedehandscircuit maken ze deze vrolijke bewaarpotten. Mooi om te zien en ideaal om vanalles in te bewaren.

Na bestelling kan je de cover van de bokaal zelf uitkiezen uit de beschikbare dessins.

Leuk en origineel cadeau voor eender welke gelegenheid

Met een sneukelbokaal kan je jezelf verwennen, je kan ze op het werk in de kantine of koffiekamer naast de koffiemachine zetten of je kan ze cadeau geven. Leuk voor communicanten, Moederdag, Vaderdag, juf of meester, Dag van de Medewerker of Dag van de Vrijwiliiger, Kerst en eindejaar, als je ergens uitgenodigd wordt,... Met een bokaal gevuld met verrukkelijke snoepjes doe je iedereen een plezier en je steunt er een mooi sociaal project mee.

't Uniek kan je vinden in de Wielendaalstraat nummer 14 te Brakel. Meer weten, neem dan zeker een kijkje op hun website: https://www.tuniek.be

Informatie

Producent
Chocolaterie Hermes
Herkomst
Ronse
Verpakking
Weckbokaal van 0,75 liter
Inhoud
0,75 liter - 500g pralines
Type
chocolade
Allergenen
sojalecithine, melk, kan sporen bevatten van noten

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.