Snoep voor de zoetekauw
Snoep voor de zoetekauw
2 Reviews | Review toevoegen
Een pakket gevuld met de allerlekkerste snoep en chocolade

Bezorgkosten (afhaling is gratis)

€ 6,50

Bezorg-/afhaaltermijn

2-3 werkdagen

€ 54,50 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

“Snoep voor de zoetekauw” is een heel mooi pakket om cadeau te geven aan zoetebekjes, stiekeme snoepers of gezinnen met kinderen. Als het ook voor kindjes is of mensen die geen alcohol drinken, kan je dit vermelden in het opmerkingenveldje bij je bestelgegevens, dan zorg ik ervoor dat er geen pralines met alcohol in zitten.

Borsbeekse Speculoos (4 x 4 stuks)

Boter, suiker, bloem, water en specerijen. Dat zijn de basisingrediënten van de Borsbeekste speculoos. Ze worden gemengd in een grote mengkuip en het deeg blijft daarin een nachtje rusten zodat de specerijen goed kunnen doordringen. De speculoos smaakt overwegend naar kaneel en suiker en heeft een duidelijke boterachtige kwaliteit waarnaast de commerciële merken verbleken.
Meer over Best Collection | Meer producten uit Zottegem

Bebijn artisanale gommetjes (3x100g)

Confiserie Bebijn staat voor kwaliteit, exclusiviteit en ambacht. Alle snoep wordt volledig met de hand in eigen atelier vervaardigd door confiseur Bart. Hij speelt met vormen, texturen, kleuren en unieke smaakcombinaties en verrast daarmee groot en klein. De grondstoffen die hij gebruikt zijn van de allerbeste kwaliteit en bewaarmiddelen zitten er niet in. Een echt vast gamma is er niet. Het aanbod varieert met de seizoenen en inspiraties van Bart, waardoor ook de gommetjes in dit pakket mee variëren.
Meer over Confiserie Bebijn | Meer producten uit Oudenaarde

Hermes pralines (200g)

De pralines van Chocolatier Hermes hebben als basis de gekende, traditionele vullingen, maar ze werden bereid met de allerbeste ingrediënten. Alle vullingen worden huisgemaakt zonder gebruik van bewaarmiddelen. Van praliné uit 100% hazelnoten en crème au beurre tot zelfs de karamel, iets wat niet veel chocolatiers nog doen. Veel van de recepten zijn nog dezelfde als in 1958 bij de start van het chocolade-atelier. Het pakket bevat afhankelijk van de voorraad cerises, valentin pralines of advocaat pralines.
Meer over Chocolaterie Hermes | Meer producten uit Ronse

Hermes truffels (150g)

Ambachtelijke truffels volledig met de hand gemaakt en met échte boter. Intensiever in bereiding, duurder in grondstoffen, maar zo veel lekkerder! Ze er niet alleen overheerlijk uit, ze smaken ook hemels. Afhankelijk van de voorraad bevat het pakket praliné truffels, mokka truffels of Marc de Champagne truffels.
Meer over Chocolaterie Hermes | Meer producten uit Ronse

Hermes Paardenkopjes (200g)

De Hermes paardenkoppen werden reeds in 1958 bij de oprichting van het chocolade-atelier gemaakt en worden nog steeds volgens de recepten van toen bereid. 6 soorten zijn er: praliné melk, praliné wit, praliné fondant, karamel melk, pistache wit en karamel fondant. Alle vullingen worden huisgemaakt zonder gebruik van bewaarmiddelen. De praliné wordt gemaakt met enkel hazelnoten en de karamel wordt vers gedraaid.
Meer over Chocolaterie Hermes | Meer producten uit Ronse

Hermes Orangettes (100g)

Wie kent ze niet, de gekonfijte sinaasappelschil omgeven door pure chocolade? Een delicatesse uit grootmoeders tijd, ideaal voor bij de koffie of voor een stiekem snoepmomentje. De orangettes van Chocolaterie Hermes werden vervaardigd met een heel dun laagje donkere chocolade rond een reepje gekonfijte sinaasappelschil, waardoor de smaak van de sinaasappel helemaal tot zijn recht komt.
Meer over Chocolaterie Hermes | Meer producten uit Ronse

Sorteren op:

Review toevoegen
Dimitri - 03-11-2022 16:23

Leuk pakket met heerlijke inhoud, mooi verpakt.

Dirk - 20-05-2022 19:19

Perfect en vriendelijke service, maar zeker ook smakelijke dankbaarheid bij de krijgers.