Stevige apero Stevige apero Stevige apero Stevige apero Stevige apero
Stevige apero Stevige apero Stevige apero Stevige apero Stevige apero
Stevige apero
0 Review | Review toevoegen
Waarom niet eens aperitieven met bier?

Bezorgkosten (afhaling is gratis)

€ 6,50

Bezorg-/afhaaltermijn

2-3 werkdagen

€ 57,00 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Aaigems blond 75cl

Aaigems blond is een verfrissend speciaalbier waarin veel citrus terugkomt. Het is er eentje voor de liefhebbers van iets meer bittere bieren. Vooral de nasmaak blijft lang hangen. Hij werd met veel liefde en geduld gebrouwen en blijft na het bottelen nog even rusten in de brouwerij om tot volle rijpheid te komen.
Meer over Brouwerij Aaigem | Meer producten uit Erpe-Mere

ESME-shop Grimaldie amber (33cl)

Grimaldie amber is uniek in zijn soort. Dit ambachtelijk bier wordt gebrouwen met 3 Belgische hopsoorten, honing en… Colli Maceratesi. Dit is een rode Italiaanse wijn die geproduceerd wordt in de provincie Macerata in de Marche-streek, een regio in het midden van Italië, aan de Adriatische zee. Het brouwproces verloopt net zoals anders, het is pas wanneer het bier klaar is, dat er 10% rode wijn wordt aan toegevoegd. De wijn geeft een volle en diepe smaak aan het bier en zorgt voor een perfecte zoet-bitter balans.
Meer over ESME-Shop  |  Meer producten uit Brakel

Van Den Bossche Buffalo Bitter (33cl)

Buffalo Bitter kan je omschrijven als kruidig en jawel, bitter. Dit goudblond bier met witte dikke schuimkraag heeft een fijne, kruidige en hoppige smaak wat het tot een fris degustatiebier maakt. De bitterheid blijft een tijdje nazinderen zonder te overdrijven.
Meer over Brouwerij Van den Bossche  |  Meer producten uit Herzele

De Ryck bierpaté

In samenwerking met de Veur’n ambachtse uit Alveringem bracht Brouwerij De Ryck vier superlekkere bierpatés op de markt. Afhankelijk van de voorraad bevat het pakket bierpaté met Arend blond, Arend tripel, Steenuilke of Spécial.
Meer over Brouwerij De Ryck  |  Meer producten uit Herzele

Gemeldorpse kaas

Een bolletje Gemeldorpse kaas is een zacht bolletje gouda gemaakt van verse gepasteuriseerde melk. Afhankelijk van de voorraad bevat het pakket een bolletje natuur of een bolletje met 2 soorten mosterdzaad, brandnetel, fijne kruiden, geroosterde hazelnoten of een bolletje gerijpt in Gadium Metser bier.
Meer over Brouwerij Gemeldorp  |  Meer producten uit Lierde

Kattekwaad mosterd

De mosterd van Kattekwaad Artisanale Lekkernijen bevat net zoals alle producten die Katrien maakt dat gekende tikkeltje Kattekwaad. Altijd zit er een onverwachte twist in, zo ook in haar mosterd. De grove mosterd maakt ze met venkel, de fijne mosterd bevat paprika. Welke mosterd in het pakket zit, is afhankelijk van de voorraad.
Meer over Kattekwaad Artisanale Lekkernijen | Meer producten uit Herzele

Kattekwaad confituur

Naast boterhamconfituren heeft Katrien ook twee confituren die superlekker zijn bij kaas- en vleesschotels. Net zoals haar andere confituren hebben ze een speciale twist en dit in de vorm van drank. De ene bevat namelijk amaretto, de andere whisky. Welke smaak in het pakket zit, hangt af van de huidige voorraad.
Meer over Kattekwaad Artisanale Lekkernijen | Meer producten uit Herzele

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.