Geschenkpakket Kaas & co Geschenkpakket Kaas & co Producten Kaas & co
Geschenkpakket Kaas & co Geschenkpakket Kaas & co Producten Kaas & co
Kaas & co
1 Review | Review toevoegen
Heerlijke kaas in het gezelschap van twee charmante begeleiders: zoetzure perenchutney en zachte mosterd

Bezorgkosten (afhaling is gratis)

€ 6,50

Bezorg-/afhaaltermijn

2 dagen

€ 36,50 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Gemeldorpse kaas

Een bolletje Gemeldorpse kaas is een zacht bolletje gouda gemaakt van verse gepasteuriseerde melk. Afhankelijk van de voorraad bevat het pakket een bolletje natuur of een bolletje met 2 soorten mosterdzaad, brandnetel, fijne kruiden of geroosterde hazelnoten.
Meer over Brouwerij Gemeldorp | Meer producten uit Lierde

Kattekwaad mosterd

De mosterd van Kattekwaad Artisanale Lekkernijen bevat net zoals alle producten die Katrien maakt dat gekende tikkeltje Kattekwaad. Altijd zit er een onverwachte twist in, zo ook in haar mosterd. De grove mosterd maakt ze met venkel, de fijne mosterd bevat paprika. Welke mosterd in het pakket zit, is afhankelijk van de voorraad.
Meer over Kattekwaad Artisanale Lekkernijen | Meer producten uit Herzele

Kattekwaad Perenchutney

Chutney komt oorspronkelijk uit de Indiase en Pakistaanse keuken, maar ook met ingrediënten van bij ons kan je een heerlijke chutney maken. De basis bestaat uit een vruchtenpuree, in dit geval van peren, en daaraan worden kruiden en smaakmakers toegevoegd zoals azijn, gember, ui en kruiden. De chutney smaakt naast scherp ook zoet door de suiker en zuur door azijn. Een echt smaakbommetje dus! Deze zachte perenchutney is de ideale garnituur bij een stukje kaas of paté. Meer weten over chutney? Lees dan zeker deze blog: Chutney, wat is dat en waar eet je het bij?
Meer over Kattekwaad Artisanale Lekkernijen | Meer producten uit Herzele

Sorteren op:

Review toevoegen
Rds - 06-04-2022 15:38

Heel tevreden