The-Brewing-Community
The Brewing Community produceert gins op maat voor evenementen, bedrijven, horeca en lokale ambassadeurs. Een gin die ode brengt aan Vlaanderens mooiste mocht in de reeks van producten niet ontbreken. Geproduceerd in Zele, maar verdeeld vanuit Oudenaarde is de Kuitenbijter, een gin opgedragen aan alle bekende hellingen uit de Vlaamse Ardennen.

Hij is ontsproten uit het idee van 3 koersfanaten en ginliefhebbers tijdens de 103de editie van de Ronde van Vlaanderen in 2019. Na wat sudderen op het idee gingen ze begin 2020 aan de slag. Het recept werd uitgewerkt en op punt gesteld, er werd een zeer toepasselijke fles ontworpen en na wat vertraging door Covid-19, kwam de Kuitenbijter op de markt.

“In juni 2021 werd Kuitenbijter Gin gelanceerd te Oudenaarde en verkocht in de volledige regio van de Vlaamse Ardennen. Kuitenbijter is een kruidige gin in het teken van de koers en Vlaanderens mooiste land van heuvels en dalen. Dankzij zijn ambassadeurs, overheerlijke smaak en unieke retro look, was de volledige stock in een mum van tijd uitverkocht. Een onverwacht succes!”

De Oude Kwaremont, de Koppenberg, de Muur van Geraardsbergen, de Hotondberg, de Bosberg… Ze kregen allemaal een plaatsje op het etiket. Alle 22 kuitenbijters die door heel wat wielrenners reeds werden vervloekt en tegelijkertijd werden geliefd. Ze laten je zweten, ze laten je afzien, maar ze laten je zweven als je boven bent.


Weergave:
 


Bezig met laden...
The Brewing Community Kuitenbijter gin (50cl)

The Brewing Community Kuitenbijter gin (50cl)

Kruidige gin in het teken van de koers en de Vlaamse Ardennen

35,00