Theeliefhebber
Theeliefhebber
0 Review | Review toevoegen
Een verzameling lekkere thee's

Bezorgkosten (afhaling is gratis)

€ 6,50

Bezorg-/afhaaltermijn

2-3 werkdagen

€ 63,50 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

HerbaThee (2 x 50g)

Dorine is voetreflexologe van opleiding, maar heeft daarnaast ook een grote passie voor kruiden. Daarom volgde ze een opleiding tot herboriste en breidde ze deze kennis nog verder uit met een opleiding kruidenverwerking. Haar kennis en passie gebruikt ze om heerlijke thee’s en tisanes samen te stellen. De kruiden die ze gebruikt kiest ze zorgvuldig uit waarbij ze heel veel belang hecht aan de kwaliteit. Welke thee in het pakket zit, hangt af van de voorraad.

La Lavande thee (2 x 50g)

De kruidenthee’s van Herboristerie La Lavande worden door Anneleen eigenhandig samengesteld op basis van smaken en geuren. Wanneer ze een nieuwe mengeling ontwikkelt, kiest ze haar kruiden zorgvuldig uit. Ze proeft ze elk apart om zo hun pure smaak af te toetsen en te matchen met andere kruiden. Daarna is het een kwestie van de juiste verhoudingen te zoeken om zo tot een perfect samenpassend geheel te komen. Welke thee in het pakket zit, hangt af van de voorraad.

Fien & Dieter's Zomerhoning (500g)

Zomerhoning smaakt anders dan lentehoning en dat komt omdat de bijtjes hun stuifmeel en nectar van de planten halen die op dat moment in bloei staan. Dat zijn natuurlijk andere planten dan in de lente. Honing is eigenlijk de voedselvoorraad van de bijen voor later, als er geen bloemen meer zijn. Fien en Dieter nemen uiteraard enkel de hoeveelheid honing weg die de bijen kunnen missen om zeker de winter door te komen.

Hermes pralines (200g)

De pralines van Chocolatier Hermes hebben als basis de gekende, traditionele vullingen, maar ze werden bereid met de allerbeste ingrediënten. Alle vullingen worden huisgemaakt zonder gebruik van bewaarmiddelen. Van praliné uit 100% hazelnoten en crème au beurre tot zelfs de karamel, iets wat niet veel chocolatiers nog doen. Veel van de recepten zijn nog dezelfde als in 1958 bij de start van het chocolade-atelier. Het pakket bevat afhankelijk van de voorraad cerises, paardenkopjes, valentin pralines of advocaat pralines.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.