Tillies-Homemade-Lemonades-&-Mocktails
Het ontstaan van Tillies is een familieverhaal dat begint bij twee oma’s: de ene had een liefde voor groenten en fruit, de andere had een passie voor kruiden. Deze liefdes hebben ze doorgegeven aan hun kleindochter en samen vormden ze de inspiratiebron voor het oprichten van Tillies Homemade Lemonades & Mocktails.

Kim wilde haar dochtertjes lekkere drankjes aanbieden die recht uit de natuur komen, vers gemaakt waren, geen bewaar- of kleurstoffen bevatten en toch boordevol smaak zitten. En dus ging ze zelf aan de slag, met haar kennis uit de moestuin en de natuur. Het resultaat zijn heerlijke limonades en mocktails die bereid worden met seizoensfruit en -kruiden, die zo veel mogelijk geteeld worden in eigen regio.

“Geïnspireerd door onze grootmoeders Tilleke en Bonnie geloven wij in het onbezorgd genieten van het leven… en daarom verwennen we jou met onze heerlijke drankjes, recht uit de natuur, voor jou vers gemaakt, zodat ook jij even onbezorgd kan genieten!”
Kim


Ondertussen focust Kim zich op het geven van workshops en kwam Pauline aan het roer van de productie. Net als Kim houdt ze van lekkere en pure smaken en daar durft ze al wel eens mee experimenteren in de keuken. Geen combinatie is haar te gek. Twee keer per week staat ze aan haar kookpotten, zo is de limonade die ze aflevert altijd supervers. Er zitten geen bewaarmiddelen in, dus dat moet wel. Om ze toch wat langer houdbaar te maken, worden ze als het recept het toelaat gepasteuriseerd. Dat is een techniek waarbij de limonade kort verhit wordt, waardoor schadelijke bacteriën vernietigd worden. Kort samengevat staat Tillies Homemade Lemonades & Mocktails voor verse huisgemaakte eigenzinnige limonades. Pure verwennerij!

Eind 2021 besloot Pauline om haar limonade productie stop te zetten. Het werd moeilijk te combineren met haar vaste job en gezin, waardoor ze de moeilijke maar moedige keuze nam om de boeken toe te doen. Ze had graag een overnemer gevonden, net zoals zij destijds overnam van Kim, en is hier momenteel nog naar op zoek. Duimen maar, dat iemand zich geroepen voelt om deze lekkere limonades verder te produceren!