Blonde tripels
Tripel bieren
0 Review | Review toevoegen
Een verzameling tripels uit de Vlaamse Ardennen

Bezorgkosten (afhaling is gratis)

€ 6,50

Bezorg-/afhaaltermijn

2-3 werkdagen

€ 28,00 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Bovenkassei 'T Kasseike donkere tripel (33cl)

Brouwerij Bovenkassei kiest bewust voor kwaliteit, volle smaak en kleinschaligheid en brouwt zogenaamde “craft bieren”. Bij deze bieren wordt de nadruk gelegd op de echte oeroude ambacht van het bierbrouwen, met natuurlijke grondstoffen en zonder additieven. 'T Kasseike donkere tripel is op zich al een speciaal bier omdat het om een donkere tripel gaat, terwijl tripels over het algemeen eerder blond zijn. Hij heeft net als zijn blonde broertje een zacht-kruidige smaak en complexe hoppige nasmaak.
Meer over Brouwerij Bovenkassei | Meer producten uit Geraardsbergen

Buizerd & Saars Kruisem Triple (33cl)

Kruisem triple is het tweede bier dat ontstond uit de samenwerking tussen Chris van Koffiebranderij Buizerd & Saars en Alain van de OostEke brouwers. In navolging van een eerste amberkleurig bier, het Rock Espresso bier, volgde nu een stevige tripel. De formule is dezelfde: de basis is een bier van de OostEke brouwers, namelijk Gavers Prinsenbier, maar tijdens het brouwen werd Kruisem koffie toegevoegd aan het brouwwater. Het resultaat is een bitter en fruitig bier met een zachte koffie smaak, iets minder uitgesproken dan bij het Rock Espresso bier.
Meer over Buizerd & Saars | Meer producten uit Kruisem
Meer over Oosteke Brouwers | Meer producten uit Gavere

Contreras Valeir Divers (33cl)

Valeir Divers is het tripelbier uit de Valeir-reeks van Brouwerij Contreras. De tripel heeft een zacht karakter met een droge hoppige smaak, afkomstig van de aromahop “saaz” die gebruikt wordt. In 2010 werd Valeir Divers verkozen tot het 2de beste bier tijdens een blindproeverij van 20 blonde “Belgian Style ales” door The New York Times.
Meer over Brouwerij Contreras | Meer producten uit Gavere

KEUN Tripel Saison (33cl)

KEUN Tripel Saison wordt gebrouwen met vier moutsoorten, drie hopvariëteiten, twee kruiden en witte kandijsuiker. Het resultaat is een kruising tussen een tripel en een saison, extra hoppig door de dry hopping. Het bier heeft een volle, bittere smaak met een toets citrus en abrikoos, een beetje peper en een lange nasmaak met een verfrissend zuurtje. Kortom, een harmonieus droog en dorstlessend biertje.
Meer over Microbrouwerij KEUN | Meer producten uit Ronse

KriesPie Maarkedalse Tripel (33cl)

De Maarkedalse tripel is een donker blond, zacht en licht bitter bier. Het heeft een zekere fruitigheid die afkomstig is van een saison gist die opgekweekt werd ergens diep verscholen tussen de Maarkedalse heuvels. Het levert een zeer lekkere klassieke tripel op, wat in dit geval een compliment is. De tripel werd ontwikkeld door lokale brouwer en dorpsfiguur L’Anti. Toen hij besloot om op welverdiend pensioen te gaan, werd het bier van de ondergang gered door de Maarkedalse vrienden Kriestof en Pieter. Het bier zelf is nog steeds het bier dat destijds door L’Anti gebrouwen werd met de gist die hij zelf kweekte. Door het steeds opnieuw brouwen in zijn huisbrouwerij op Maarkedalse bodem, ontwikkelde hij een gist met een uniek karakter.
Meer over KriesPie | Meer producten uit Maarkedal

Oosteke Brouwers Triple O7 (33cl)

Triple O7 is een typische Belgische tripel: goudblond van kleur, hoog alcoholgehalte, licht zoet van smaak,… Hij is het allemaal. Geen moeilijk bier, maar een vlot degustatiebier. Ook hier merk je de voorkeur van de Oosteke Brouwers voor kruidige bieren, vooral in de nasmaak steekt de kruidigheid de kop op. En dit onderscheidt hem toch wel van de vele andere tripels.
Meer over Oosteke Brouwers  |  Meer producten uit Gavere

Van Den Bossche Pater Lieven tripel (33cl)

De Pater Lieven tripel van Brouwerij Van den Bossche is een zachte tripel die bekroond wordt met een enorme stevige schuimkraag. In eerste instantie is de smaak licht zoet en fruitig waarna hij evolueert naar een pittige kruidigheid en eindigt met een intense bitterheid. Een lange afdronk laat een blijvend aangename indruk achter. Dit maakt van Pater Lieven tripel een heerlijk, evenwichtig degustatiebier.
Meer over Brouwerij Van Den Bossche | Meer producten uit Herzele 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.