Verwenkoffie
Verwenkoffie 1.0
0 Review | Review toevoegen
Alle benodigdheden voor een heerlijk kopje koffie

Bezorgkosten (afhaling is gratis)

€ 6,50

Bezorg-/afhaaltermijn

2-3 werkdagen

€ 69,50 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Buizerd & Saars Daily Coffee 250g

What’s in a name: Buizerd & Saars Daily Coffee is een milde koffie die je op elk moment van de dag kan drinken. Hij heeft een bitterzoete, nootachtige smaak met een toets van citrus en donkere chocolade en is licht verteerbaar. Met andere woorden: perfect voor uw dagelijkse kopje koffie. Je kan kiezen uit bonen of gemalen.
Meer over Buizerd & Saars | Meer producten uit Kruisem

Buizerd & Saars Special Moments Coffee 250g

Deze koffie heeft een beetje meer body dan de gewone dagdagelijkse koffie wat hem perfect maakt voor bij het dessert. Dat maakt hem de ideale koffie voor gezellige momenten onder familie en vrienden. Hij heeft een lekker lange nasmaak met een tropisch accent. Je kan kiezen uit bonen of gemalen.
Meer over Buizerd & Saars | Meer producten uit Kruisem

Bebijn artisanale gommetjes (2x100g)

Confiserie Bebijn staat voor kwaliteit, exclusiviteit en ambacht. Alle snoep wordt volledig met de hand in eigen atelier vervaardigd door confiseur Bart. Hij speelt met vormen, texturen, kleuren en unieke smaakcombinaties en verrast daarmee groot en klein. De grondstoffen die hij gebruikt zijn van de allerbeste kwaliteit en bewaarmiddelen zitten er niet in. Een echt vast gamma is er niet. Het aanbod varieert met de seizoenen en inspiraties van Bart, waardoor ook de gommetjes in dit pakket mee variëren.
Meer over Confiserie Bebijn | Meer producten uit Oudenaarde

Borsbeekse Speculoos (8 x 4 stuks)

Boter, suiker, bloem, water en specerijen. Dat zijn de basisingrediënten van de Borsbeekste speculoos. Ze worden gemengd in een grote mengkuip en het deeg blijft daarin een nachtje rusten zodat de specerijen goed kunnen doordringen. De speculoos smaakt overwegend naar kaneel en suiker en heeft een duidelijke boterachtige kwaliteit waarnaast de commerciële merken verbleken.
Meer over Best Collection | Meer producten uit Zottegem

Hermes truffels (150g)

Ambachtelijke truffels volledig met de hand gemaakt en met échte boter. Intensiever in bereiding, duurder in grondstoffen, maar zo veel lekkerder! Ze er niet alleen overheerlijk uit, ze smaken ook hemels. Afhankelijk van de voorraad bevat het pakket praliné truffels, mokka truffels of Marc de Champagne truffels.
Meer over Chocolaterie Hermes | Meer producten uit Ronse

Hermes pralines (200g)

De pralines van Chocolatier Hermes hebben als basis de gekende, traditionele vullingen, maar ze werden bereid met de allerbeste ingrediënten. Alle vullingen worden huisgemaakt zonder gebruik van bewaarmiddelen. Van praliné uit 100% hazelnoten en crème au beurre tot zelfs de karamel, iets wat niet veel chocolatiers nog doen. Veel van de recepten zijn nog dezelfde als in 1958 bij de start van het chocolade-atelier. Het pakket bevat afhankelijk van de voorraad cerises, paardenkopjes, valentin pralines of advocaat pralines.
Meer over Chocolaterie Hermes | Meer producten uit Ronse

Kattekwaad advocaat

Advocaat is waar het verhaal van Kattekwaad Artisanale lekkernijen allemaal mee begon. Hij is ondertussen beschikbaar in 10 verrassende smaken en ze worden allemaal met kakelverse scharreleitjes bereid. Afhankelijk van de voorraad bevat het pakket gewone advocaat, amaretto advocaat, kokos advocaat, pistache advocaat of praliné advocaat.
Meer over Kattekwaad Artisanale Lekkernijen  |  Meer producten uit Herzele

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.